Astralna Projekcia - Help

Mimotelové zážitky (OBE), astrálne cestovanie a Hemi-Sync

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
astralna, help, projekcia, dost, tym, poradit, vieme, problem, ved, tak, bol, nas

Re: Astralna Projekcia - Help

Postby RedHawk » Thursday, 25. February 2010, 20:53

tak, ved ak by bol problem je nas tu dost, co ti s tym vieme poradit ;)
RedHawk

VIP

Users Information Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby moni » Monday, 18. July 2011, 14:33

ahojte zase sa tu objavujem po dlhsom case. neviem aj ked uplnepravidelne som to nerobila boli aj pravidelne obdobia kedy som meditovala a pracovala na sebe a stale mi to nejde... mam ttake zvlastne sponntane pocity. v noci sa s nicoho nic zobudim a vtedy mam zasadne ruky za hlavou a strasne silne vibracie a velmi moc mi huci v hlave potom sa to ukludni a je ticho jemne vidim izbu ale nedokazem sa pohnut, neriesim ci umrem co somnou bude ale snazim sa pohnut a nejde to som jak prikovana a zacnem ako vacsinou pocut zvuky nieco ako kroky a zvuky ktore ma plasia, potom ked uz hodnu chvilu nemozem otocit ani hlavou snazim sa pohnut a prepadne ma panika co bude somnou lebo chcem sa zobudit a nejde to mam silnu paralyzu a nerozmyslam nad zivotom iba to ze sa nemozem pohnut a tie zvuky sa stupnuju. potom sa zobudim nakoniec a precitim telo a silny tlkot srdca. par krat sa mi to takto za posledne obdobie stalo naposledy vsak pred asi dvoma mesiacmi odvtedy nic. ked vecer meditujem alebo navodzujem stav tak pocuvam jednu nahravku hemi sync touching grace a mam surovy ametyst na tretom oku ale nejde mi sa dokonalo uvolnit a nic sa nedeje, s kamaratom som sa definitivne rozhodla ze pojdeme na ten kurz na ktory sme chceli ist pred rokom a to je prechod branou I. dakujem za nazory na toto
moni

Postby WhiteWolfSix » Monday, 18. July 2011, 14:48

Skús netlačiť na pílu. Na chvíľu na to "zabudni" a AC sa nevenuj. Keď z Teba dostatočne opadne psychické napätie z paralýzy, môžeš pokračovať.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby moni » Monday, 18. July 2011, 14:53

vsak to som spravila asi 5 mesiacov som sa ac vobec nevenovala a p paralyze potom dva mesiace a teraz paralyzu nemavam co medituvavam nieco cez tyzden
moni

Postby WhiteWolfSix » Monday, 18. July 2011, 14:57

Tak prijmi paralýzu ako súčasť Tvojho procesu. Ak sa jej budeš báť, nepríde a k AC sa nedostaneš. *18*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby moni » Monday, 18. July 2011, 15:00

no vsak tej sa nebojim skor tych zvukov popripade tlaku co manechce pustit ale na zaciatku sa nebojim len s tej paralyzy mam blby pocit co somnu, no pri dalsej sa nebudem bat a budem skusat dalej. idem si este raz dokladne precitat preco sa mi nedari cestovat ten tvoj prispevok zatial dakujem
moni

Postby WhiteWolfSix » Monday, 18. July 2011, 15:08

moni wrote:no vsak tej sa nebojim skor tych zvukov popripade tlaku co manechce pustit ale na zaciatku sa nebojim len s tej paralyzy mam blby pocit co somnu, no pri dalsej sa nebudem bat a budem skusat dalej.

To je súčasť paralýzy.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Previous