Cesta domov (Going Home)Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
času, uvidíme, zatiaľ, dosť, polrok, kurzov, going, domov, home, termíny, cesta
76 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009Uvidíme, času je zatiaľ dosť.
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009dorje, ja len na okraj, na cestu domov nemusíš mať absolvovaný kurz PB1
iná vec je, samozrejme, keď chceš ísť na PB1... ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009
Možno, ja to tak nevnímam. Napriek tomu si myslím, že tá hranica je stále rovnaká. Môžeš mi vysvetliť, ako si vysvetľuješ konkrétne ty práve to zvýraznené ?
Už som ju zažila a nepripravená, poviem ti, nič príjemné, ale zároveň istým spôsobom obohacujúce. Nebojím sa, no mám rešpekt. Chcem tam ísť, možno si aj oddýchnuť ale v prvom rade si potrebujem ešte ujasniť zopár vecí.
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009Myslieť si môžeš, že je stále rovnaká . Ale ona nie je rovnaká ani na rôznych miestach. To je skúsenosť napr. z miest, kde sa často stávajú nehody. Stávajú sa tam preto, lebo práve tam je hranica medzi dvoma svetmi priestupnejšia, tenšia ak chceš, a duše sa ľahšie dostávajú tam, kam majú namierené. Nerovnomernosť je normálny jav, priestupy - "vchody", víry medzi dimenziami a také veci proste niekde sú a niekde nie. V súvislosti s behom roka je jeseň naozaj časom umierania aj v prírode, takže energetické pomery sa menia a prejavuje sa to aj takto. Zachytia to aj ľudia citliví na paranormálne javy, môžu viac vidieť duchovný svet, duše blízkych atd.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009gigi, ďakujem, plne sa stotožňujem s tvojím názorom, takto dobre by som to nenapísala
![]() svetielko, gigi ti odpovedala namiesto mňa. takéto veci sme sčasti rozoberali na šamanskom putovaní i na ceste domov. ja s tým priame skúsenosti nemám, ale gigi, ww6 a red vedia, o čom hovoria, pretože ich prax je v tomto nadmieru bohatá. ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009Tým rovnaká som to myslela tak, že pokiaľ človek cestu pozná, je jedno kde a kedy sa nachádza ...
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009Som rozmýšľala ešte cestou do práce, či som nenapísala blbosť. Môžeme si byť skutočne istí, že poznáme cestu ? Alebo spôsob ? Môžeme naozaj uchopiť veci takmer neuchopiteľné ? Ovplyvniť snáď áno ...
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009svetielko, to máš síce pravdu, ale z toho predtým napísaného naozaj nebolo jasné ako to myslíš.
![]()
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009Niekedy sa asi neviem vyjadriť konkrétne, ale fakt som chcela počuť luciannu.
![]()
Toto si musí poriešiť v sebe každý sám na základe vlastných skúseností a zážitkov. A uchopiť neuchopiteľné? hm... snažíš sa o niečo také?
Vrátil som sa na začiatok diskusie a zistil som, že mi ušiel tento Tvoj príspevok. Pýtaš sa čím je dobré práve to zimné obdobie a v čom je rozdiel od letného? Odpoveď síce už zaznela, no ja ju trošku viac rozvediem:
... čo pre účastníkov bude znamenať ľahšiu cestu s menším odporom pri prekonávaní tejto hranice.
Vieš, myslela som to tak, že napríklad aj všetko čo tu teraz rozoberáme napríklad teraz so smrťou, istým spôsobom sa v tom ňúrame a snažíme sa to pochopiť a veľakrát mám pocit že to práve nie je len o tom pochopení, ale "akoby uchopení" - už len tým, že sa tým naozaj zaoberáme a o akomsi sa uisťovaní niečoho. Možno to takto vnímam ja, možno nie správne - ja neviem ...
Rozumiem tomu čo píšeš. Ale vysvetli mi, čo inokedy spôsobuje práve ten odpor či sťažené podmienky alebo ako to nazvať. ![]()
svetielko, myslím, že práve tu sa snažíš uchopiť rozumom ťažko uchopiteľné. Vyvstáva mi otázka Tvojho zámeru účasti na kurze Cesta domov. Je to otázka skôr pre Teba, než pre mňa, tým myslím, že na ňu nemusíš odpovedať, stačí keď sa nad ňou zamyslíš inak ako doteraz.![]()
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009keby som mohla hned idem zase s tebou, si mi tam minule chybala
si to potom moc uzi
Re: Termíny kurzov: 2. polrok 2009OK, tak si ich nechaj na kurz, možno vlastnou skúsenosťou nájdeš lepšie odpovede akoby Ti ich povedal ktokoľvek iný.
76 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4