|
Mimotelové zážitky (OBE), astrálne cestovanie a Hemi-Sync
Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
zpq, domov, cesta, bola, oblasti, ktorý, home, práca, going, ľudí, zážitky, kurzu, ktorého, url, vedomia
by WhiteWolfSix » Tuesday, 14. September 2004, 09:56
Chcel by som sa s vami podeliť o zážitky z kurzu Cesta domov, ktorý vytvoril Robert Monroe ako odozvu na neodvratný skon jeho nevyliečiteľne chorej manželky. Pri vzniku Cesty domov spolupracoval s Elizabeth Kübler-Ross a Charlesom Tartom, odborníkmi na smrť a umieranie a zmenené stavy vedomia. Kurz, ktorého sa zúčastnilo 13 žien a 2 muži, sa konal v horskej oblasti na rozhraní Nízkych Tatier a Veľkej Fatry, v malebnom prostredí Hotela pod Šturcom. Väčšina ľudí mala prečítané knihy Roberta Monroea a tak boli veľmi zvedaví, či sa im podarí zažiť niečo podobné, čo zažil on sám. Už po niekoľkých hodinách strávených spoločnými meditáciami podporovanými Hemi-Sync signálmi, sa vytvorila skupina ľudí, ktorí sa podporovali a odovzdávali si svoje skúsenosti a zážitky. Cieľom kurzu bolo skúmanie oblastí blízkych smrti so záverečným prechodom cez tunel a dosiahnutím "odpočinkovej stanice". Každý zo zúčastnených sa postupne dostal do takých hlbokých zmenených stavov vedomia, ktoré im umožnili dosiahnúť želané oblasti. Mnohým sa podarilo stretnúť svojich príbuzných či priateľov, no podstatou bola zmena pohľadu na vlastnú smrteľnosť. Aj napriek tomu, že práca každého bola čiste individuálna, objavili sa momenty spoločnej práce. Jeden z najsilnejších momentov bola práca muža, ktorý so sebou "vzal" všetkých účastníkov vrátane lektora a predstúpil na druhej strane pred Krista s prosbou o požehnanie, ktorého sa dostalo každému prítomnému. 
Last edited by WhiteWolfSix on Wednesday, 22. December 2010, 12:29, edited 4 times in total.
Reason: Upravený link po spojení dvoch webov
-

WhiteWolfSix
- Hlavný admin

-
Users Information
- Articles: 22
- Group: Administrators
 - Country:
 - Images: 421
- Blog: View Blog (32)
-
-
by Anonymous » Wednesday, 15. September 2004, 18:19
to nikto na to nereagoval ? skusam najst nejake prispevky k tomuto --- a nejako mi to nejde. Problem je u mna, alebo u Vas ? 
-

Anonymous
-
Users Information
- Group: Guests
-
by Anonymous » Saturday, 18. September 2004, 09:15
WhiteWolfSix wrote: a predstúpil na druhej strane pred Krista s prosbou o požehnanie, ktorého sa dostalo každému prítomnému. :smt045 
jaaaaj no neda mi aby som nezareaguval, no, ..... a ked tak vlastne premyslam, na toto ja reagovat aby som zas nepostval proti sebe polku fora asi nedokazem. vlastne napadlo ma volaco: prosim neuraz sa WWSix ale toto si myslel vazne ci zo srandy? ja nechcem rypat ja sa len slusne pytam.
-

Anonymous
-
Users Information
-
by fazon » Saturday, 18. September 2004, 11:48
WhiteWolfSix wrote:Aj napriek tomu, že práca každého bola čiste individuálna, objavili sa momenty spoločnej práce. Jeden z najsilnejších momentov bola práca muža, ktorý so sebou "vzal" všetkých účastníkov vrátane lektora a predstúpil na druhej strane pred Krista s prosbou o požehnanie, ktorého sa dostalo každému prítomnému. :smt045  Vynikajúce. A máš nejakú spätnú reakciu od účastníkov kurzu po ukončení kurzu. Či ich zážitky pokračovali ďalej aj po skončení kurzu? Napr. vo sne? Z vlastnej a aj zo skúsenosti iných ľudí, ktorí sa zúčastnili kurzov, kde dochádza k zmenenému stavu vedomia viem, že po absolvovaní kurzu a keď účstník zostane aj naďalej otvorený a bdelý, máva aj iné zážitky zmeneného stavu vedomia.
-

fazon
-
Users Information
- Group: Registered users
 - Country:

-
-
by WhiteWolfSix » Saturday, 18. September 2004, 16:32
fazon wrote:Vynikajúce. A máš nejakú spätnú reakciu od účastníkov kurzu po ukončení kurzu. Či ich zážitky pokračovali ďalej aj po skončení kurzu? Napr. vo sne? Z vlastnej a aj zo skúsenosti iných ľudí, ktorí sa zúčastnili kurzov, kde dochádza k zmenenému stavu vedomia viem, že po absolvovaní kurzu a keď účstník zostane aj naďalej otvorený a bdelý, máva aj iné zážitky zmeneného stavu vedomia.
Spätnú väzbu v zmysle pokračujúcich zážitkov zatiaľ nemám. Zatiaľ mi prišla len táto spätná väzba: Ludmila wrote:Ahoj, dakujem za fotky a aj za seminar. Odviedol si vynikajucu pracu a referencie budeme sirit dalej . Maj sa pekne...
Mimochodom túto odozvu napísala manželka prekladateľa kníh Roberta Monroea, ktorá sa spolupodieľala na preklade.
-

WhiteWolfSix
- Hlavný admin

-
Users Information
- Articles: 22
- Group: Administrators
 - Country:
 - Images: 421
- Blog: View Blog (32)
-
-
by KAROL » Saturday, 18. September 2004, 21:05
Kedy bol spomenuty kurz a kedy bude nabuduce...? Prosim o info.
-

KAROL
-
Users Information
-
by Anonymous » Monday, 20. September 2004, 10:00
WhiteWolfSix wrote:fazon wrote:Vynikajúce. A máš nejakú spätnú reakciu od účastníkov kurzu po ukončení kurzu. Či ich zážitky pokračovali ďalej aj po skončení kurzu? Napr. vo sne? Z vlastnej a aj zo skúsenosti iných ľudí, ktorí sa zúčastnili kurzov, kde dochádza k zmenenému stavu vedomia viem, že po absolvovaní kurzu a keď účstník zostane aj naďalej otvorený a bdelý, máva aj iné zážitky zmeneného stavu vedomia.
Spätnú väzbu v zmysle pokračujúcich zážitkov zatiaľ nemám. Zatiaľ mi prišla len táto spätná väzba: Ludmila wrote:Ahoj, dakujem za fotky a aj za seminar. Odviedol si vynikajucu pracu a referencie budeme sirit dalej . Maj sa pekne...
Mimochodom túto odozvu napísala manželka prekladateľa kníh Roberta Monroea, ktorá sa spolupodieľala na preklade.
No a čo?  aj ja som Ľudmila a prišla som včera z BŠ domov o 20,40 dala by som momentalne aj dalsie trefnejsie smajliky, lenze vam to chlapci akosi vrzga. prajem skore vyladenie  ( tu malo byt srdiecko)
-

Anonymous
-
Users Information
-
by Anonymous » Monday, 20. September 2004, 11:15
-

Anonymous
-
Users Information
-
by Anonymous » Monday, 20. September 2004, 11:44
-

Anonymous
-
Users Information
-
by Anonymous » Tuesday, 23. November 2004, 17:32
Zaujalo ma to, ešte som sa sniečím takým nestretla tak ďakujem za ten link, dá sa tam o tom zistiť (všeobecne a konkrétne aj keď nie presne o tom tvojom zážitku, aby ma li nesfúkla za nepresnosti  ). Zaujíma ma aké riziká sú s tým spojené a určite sú, nie? Ako zistíte kto je "rizikový" a mohol by si ublížiť a kto nie?
-

Anonymous
-
Users Information
-
by marley5 » Tuesday, 25. July 2006, 22:16
Prepáč, možno je to mimo témy, ale nedá mi sa neopýtať, ako je v ohnisku 27. Je to skutočne scenéria podobná fyzickej realite? Prípadne, ako berú takúto návštevu "domorodci"?
-

marley5
-
Users Information
-
-