Cestoval som a nevedel som o tom?Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
som, hlboký, cestoval, nevedel, tom, bol, tranz, „spánok“, tak, opustenie, poviete, tela, dosť, sústrediť, nedokázal
38 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Podarilo sa mi dostať do takého stavu, že som si sám seba neuvedomoval. Myslím, že to bol dosť hlboký tranz. Bol to tak hlboký „spánok“, že som sa nedokázal sústrediť na opustenie tela.
Čo na to poviete?
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Musíš si naučiť udržať bdelé vedomie.
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Je vidieť v AC rôzne bytosti vždy v ich skutočnej podobe alebo niekedy aj v ich nepravej podobe?
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Zážitky z AC sa zapíšu aj na (biologický) mozog, priebežne počas AC alebo až potom ak sa duch vráti do tela?
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Zapísať na biologický mozog? To ako na harddisk?
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Ná jakoš? Si nepočul o fomátovaní mozgu? Stačí litrík domádej 68 % slivovičky a reset jak noha ...
![]()
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Tak ako to popisuješ, tak to nefunguje. Je to len vec zapamätania si zážitku a spomenutia si naň po návrate.
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?malie, neodpovedal si na otazku, preco sa pytas na podobu bytosti v AC. Skus to brat ako diskusiu nie taky kviz ze otazky kladies len ty.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?
ty vies ako to funguje? ja ano ale nemienim to popisovat. To tvoje zapisanie do mozgu nefunguje
Prepáč, ale toto znie srandovne. Viem, ale nepoviem. ![]()
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?ak je astrálne telo odcestované od fyzického tela; vie v tejto situácii fyzické telo čo robí astrálne?
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Tému dočasne zamykám. Toto je diskusné fórum, nie dotazník.
Do fyzického mozgu sa ti nič neuloží, jedine keď sa opiješ, tak sa ti tam uloží alkohol. "Mudrca ľahko spoznáte podľa toho, že sa proti nemu okamžite spoja všetci hlupáci."
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?ak je astrálne telo odcestované od fyzického tela; vie v tejto situácii fyzické telo čo robí astrálne?
diki
Opíjať sa nie je zrovna mojím koníčkom ![]()
Re: Cestoval som a nevedel som o tom?Nie som expert na AC, ale viem, že hmotné a astrálne telo sú spojené striebornou šnúrou. Astrálne telo vie, čo robí fyzické, a fyzické je iba nástrojom astrálneho.
"Mudrca ľahko spoznáte podľa toho, že sa proti nemu okamžite spoja všetci hlupáci."
38 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2