|
Mimotelové zážitky (OBE), astrálne cestovanie a Hemi-Sync
Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
otazok, pre, hemi, par, skuseneho, sync, gateway, experience, relaxovat, vdaka, rady, hodinu, lukáš, tvoje, teda
by Norther » Sunday, 31. October 2010, 19:02
Budem sa teda snazit vydrzat aspon tu hodinu relaxovat  vdaka za tvoje rady. Lukáš. 
Je lepšie byť nenávidení, preto čím ste, než byť obdivovaný preto čím nieste....
-

Norther
-
Users Information
- Group: Registered users
-
by Zrak1 » Sunday, 31. October 2010, 19:07
Norther wrote:Budem sa teda snazit vydrzat aspon tu hodinu relaxovat  vdaka za tvoje rady. Lukáš. 
Vďačne. PS: nezabudni vyprázdňovať mysel, nie len relaxovať 
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.
pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
-

Zrak1
-
Users Information
 - Country:

- Blog: View Blog (3)
-
-
by Norther » Monday, 01. November 2010, 11:23
Co mam teda podla teba robit ? a ako dlho ? 
Je lepšie byť nenávidení, preto čím ste, než byť obdivovaný preto čím nieste....
-

Norther
-
Users Information
-
by Norther » Monday, 01. November 2010, 17:02
Asi dam na teba a vykaslem sa na cele AC sak skusam stale a stale nic.. uz v tom necitim ani ziadne pokroky.. ale stale mam tuzbu to dokazat, uz to skusam skoro 3 mesiace s prestavkami. Ak sa ta, RedHawk smie opytat ako AC prebieha u teba ? Vybracie, bzucania a ina klasika ?
-

Norther
-
Users Information
-
by Norther » Monday, 01. November 2010, 18:17
Ja mam uplne isty pocit trpnutia.. teda je to podobne ako trpnutie.. Zacina to vzdy v rukach a chodidlach a postupuje to dalej.. hovori ti to nieco ? Myslim ze to bude tým "alebo proste len nemas cestovat" 
-

Norther
-
Users Information
-
by QUETZALCOALT » Monday, 01. November 2010, 21:53
Norther: z môjho pohľadu príliš silno tlačíš na pílu.. niekedy keď si niečo veľmi prajeme z nie moc dobrých dôvodov,ale proste TO chceme, nedarí sa a nedarí,... alebo TO nemáme mať...., možno zatiaľ..možno vôbec... keď sa potom na TO vykašleme, že to už nepôjde, že sa TO nestane, zrazu sa niečo začne hýbať smerom ku TO-mu.. nepoznám tvoj zápal a dôvody s ním spojené pre AC, otázne je že prečo chceš AC? vieš si povedať že čo očakávaš od AC? kam chceš ísť? a prečo? ak nájdeš odpoveď sám v sebe, pravdivú a bez klamstiev, môže ťa to posunúť.. pokiaľ nepoznáš pocit prečo TO mám urobiť, aký význam TO má pre mňa, môžeš sa len mylne domnievať, či to čo cítiš /tŕpnutie / nie je len zbožným prianím, t.j. je to len klam a ilúzia. 
-

QUETZALCOALT
- Vylúčení

-
Users Information
- Group: Banned users
-
by Zrak1 » Wednesday, 03. November 2010, 14:50
Norther, rád by som ti dal koniec šnúrky, ktorý by ťa doviedol o aspoň kúsoček ďalej. Možno to pomôže a dokážeš sa naladiť tak, aby si počúval a nemal len príjem ktorý si (ti) púšťaš k sebe, ktorý prehlušuje všetko ostatné Vyššie sme si písali, že stíšiť sa je vlastne z môjho pohľadu úplne nevyhnutné. Dokonca to tvrdil každý duchovný učiteľ, s ktorým som sa doposiaľ stretol či už formou prednášok, alebo knižiek. Každý používa svoju terminológiu, ale v zásade je to stále o tom istom. Vyprázdnenie mysle, stíšenie sa, žiť v prítomnosti.... Týmto spôsobom môžeš potom zistiť ani nie tak, čo chceš, alebo čo máš robiť, ale ako to robiť... aký prístup mať k sebe, k ostatným ľuďom. Vtedy ťa už nebude zaujímať prečo nevieš dosiahnúť AC. Quetzallcoalt to napísl tiež, len inými slovami, ak som ho správne pochopil. QUETZALCOALT wrote:Norther: ... nepoznám tvoj zápal a dôvody s ním spojené pre AC, otázne je že prečo chceš AC? vieš si povedať že čo očakávaš od AC? kam chceš ísť? a prečo? ak nájdeš odpoveď sám v sebe, pravdivú a bez klamstiev, môže ťa to posunúť.. pokiaľ nepoznáš pocit prečo TO mám urobiť, aký význam TO má pre mňa, môžeš sa len mylne domnievať, či to čo cítiš /tŕpnutie / nie je len zbožným prianím, t.j. je to len klam a ilúzia. 
...túto pravdu v sebe nedokážeš počuť či vidieť, kým nezastavíš ten hluk v hlave. Všetko to čo píšem, znie jednoducho, z môjho pohľadu to jednoduché nie je. Sám to neviem aplikovať na 100% času, ktorý bdiem. Robím to tak, ako najlepšie viem. Prešiel som si kadejakými štádiami, aj pozitívnym myslením a v súčasnosti som v tomto. Keď to ide, stišujem sa, vyprázdňujem si myseľ, koľko to ide, aj počas bežných denných povinností. Istotu, že je to správna cesta mi nedá nik. Rozhodol som sa a cítim v súčasnosti súlad aj s mojim vnútrom, že toto je teraz pre mňa tá správna cesta. Tak ju budem šliapať, kým si neuvedomím ďalšiu úroveň. Záver: rozhodni sa pre to, o čom si "myslíš", že je pre teba najlepšie. Malo by to súznieť s tvojím žalúdkom a srdcom. Nech je to čokoľvek, vytrvaj v tom kým to bude súznieť s tvojimi pocitmi. Ak máš pochybnosti, skús niečo iné, čo ťa napadne, napr. vyprázdňovanie mysle. A to najdôležitejšie: Vo všetkom, čo som tu napísal sa môžem mýliť, pretože moje poznanie je moje a siaha len do úrovne mnou poznaného. Istotu ti nedá nik. Len viera v samého seba a aj v tom sa môžem mýliť Nemusíš o tom hovoriť, ale skúšaj, skúšaj... Rado
Last edited by Guest on Wednesday, 03. November 2010, 14:53, edited 1 time in total.
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.
pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
-

Zrak1
-
Users Information
 - Country:

- Blog: View Blog (3)
-
-
by exlibris » Wednesday, 03. November 2010, 14:52
Náhodou, ja vydržím v meditácii v sede aj 2 hodiny!!! .... a čo sa týka "pocitu pokoja v mysli" kľudne by som tak zotrvala donekonečna a nechce sa mi vracať sa do normálneho sveta, ale moje telo to nezvláda - potom je to obrázok pre Boha vidieť ma, ako sa rozplietam a doslova sa učím chodiť a vystieram sa niekoľko minút North, ja osobne si myslím, že pokiaľ by si sa chcel venovať umeniu relaxácie a neskôr meditácie a neskôr skúšať závažnejšie mystické technické praktiky, mal by si si vybrať ako vzor iného avatára, ako Kurta.... lebo napríklad ja osobne, keď ho počúvam, tak mám skôr tendenciu blbnúť a skákať, ako sa upokojiť. Ale tvoja túžba zažiť niečo výnimočné, mystické je fajn. A nevzdávaj sa jej. Naozaj niektorí ľudia sem už prídu s danosťami o ktorých iní len snívajú, ale to len preto, že si to tvrdým tréningom nabalili do kufra v predchádzajúcich vteleniach a terazky si to tu jednoducho "našli" A ako ti chalani napísali, každý máme svoje vlastné tempo na učenie sa čohokoľvek. Napríklad ja mám už 46 rokov a dvoch dospelých synov, a ešte stále som sa nenaučila robiť šišky z kysnutého cesta a pritom ich mám tak rada......a to cesto kurva nie a nie správne vykysnúť!!!! ...som samouk možno by mi stačila jedna lekcia u dobrej kuchárky Tak aj ty skús len tak nezáväzne Prechod bránou s WW6 a uvidíš, či ti cesto správne vykysne ![flora008 [smilie=flora008.gif]](http://forum.annwin.sk/images/smilies/flora008.gif)
Veľké Dielo je konané, aj keď ešte spíme.
-

exlibris
-
Users Information

-
-