Hemi-Sync: Prechod bránou IIModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
ste, vás, okolo, kurze, trocha, deje, alebo, tým, nemiatlo, života, pôvodného, znovu, problém, aklimatizovať´´, kurz Ako ste sa cítili keď ste sa po kurze vrátili späť do ,,reality´´ kde všetko okolo vás bolo uponáhľané a chatické, začiaľ čo vy ste zostali perfektne naladení po kurze? Nemali ste s tým trocha problém znovu sa ,,aklimatizovať´´ do pôvodného života, nemiatlo vás čo sa okolo vás deje? Alebo vám ten kurz práve naopak pomohol lepšie sa v tom orientovať, zvládať to?
pod pis
problem som ja osobne nemala ale strasne ma to bytostne mrzelo ze uz je potom a chcela som to naspat, pokracovat...
kazdopadne nemala som problem sadnut do auta a letiet 300 km domov. lepsie orientovat by som to nenazvala. alebo teda lepsie orientovat v com? nejak nerozumiem co si tym mohol mysliet. mne sa napriklad velmi zostrili zmysly. odrazu som mala citlivejsi nos, sluch, aj celkovo som bola taka nejaka senzitivnejsia na okolite podnety. a par dni ma vsetko strasne hryzlo predpokladam ze energia vo mne nahromadena
Tým som len myslel ostať vedomejší, vnímať ten svet lepšie. Totižto niekedy sa ľuďom stáva, že sa do niečeho( povedzme netradičného, fantázia, sny, ..tzv. duchovno...) ponoria a potom majú napríklad problém rozoznať čo je čo alebo ich otupuje zmätenosť a chaos späť v ruchu. Tak ma napadlo, že by bolo úžasné keby nejaký kurz naopak pomohol zlepšiť to vnímanie a podľa mňa orientovanie sa v ,,realite´´. Mal som taký pocit, že toto by mohlo byť ono pod pis
Vychádzaš z vlastnej skúsenosti alebo skúseností konkrétnych ľudí, ktorých poznáš?
Hm... aký napríklad?
Práve kvôli cudzej skúsenosti, chcem byť opatrný.
No predsa ten na ktorý sa tu vypytujem. pod pis
OK, vždy je dobré byť opatrný, no je tiež dobré vedieť presne čo v Tebe vyvoláva obavy.
Nebolo mi to jasné, keďže si použil tieto slová:
![]()
myslim ze pokial ma niekto problem s orientaciou v realite bude ju mat aj v realite samotnej nielen po akomkolvek kurze ked uz sme pri tom. pokial ma zvladnuteho seba sameho, nemyslim ze by nieco take ako strata orientacie hrozilo. ked mozem hovorit za seba mne teda urcite ![]()
Hemi-Sync: Prechod bránou IIDo tejto témy môžete písať svoje zážitky z absolvovania alebo otázky ohľadne tohto kurzu.
![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou IIco sa stane, ak si prehodim repro lave/prave naopak pocas prehravania Hemi-Sync nahravky