. Ešte sa tak naučiť astrálne cestovať aj s batožinou a nemáme v čase dovolenky čo riešiť.

Hemi-Sync: Prechod bránou IIModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
prechod, bránou, hemi, sync, cestovať, astrálne, batožinou, nemáme, riešiť, dovolenky, čase, naučiť, prahe, počas, kurzu Hemi-Sync: Prechod bránou 2Úspešnosť "lietania" počas kurzu Prechod bránou 2, ktorý sa konal tento víkend v Prahe bola 100%
. Ešte sa tak naučiť astrálne cestovať aj s batožinou a nemáme v čase dovolenky čo riešiť. ![]()
Vedlajsi ucinok...Doteraz mala matka stale vysoky tlak a po absolvovani Brany 2 ho mala dnes este dokonca nizky. Aj doktorka s toho bola dost vedla.
Asi to bude vedlajsi (pozitivny) ucinok Hemi-sync ![]()
Prechod bránou 2Prechod bránou 2
************** Vááááu. Priznávam, že som mala taký zvláštny pocit keď som tam išla, vôbec som nevedela čo môžem od toho očakávať a vlastne snažila som sa o to, aby to malo u mňa taký nejaký voľný priebeh. Joj, stalo sa. Veľmi som bola vytešená aj z ľudkov, ktorých som spoznala a stretli sme sa super partia. Ale to by však museli posúdiť aj ostatní, ja som bola mimoriadne spokojná. Aj keď zo mňa ťažko niečo lezie a hlavne také osobné a zvlášť pred veľa ľudmi, zadarilo sa. Pocity sa opísať nedajú, ale všetko bolo až nad mieru obohacujúce a dovolím si tvrdiť, že pre každého jedného z nás .... A ešte som sa naučila aj to, čo mi vedome nešlo, ..... kradnúť čokoládu ...neodsudzujte ma pls. WW6 - VĎAKA ![]()
Re: Prechod bránou 2
Hehe... odsudzovať Ťa za kradnutie čokolády v OBE stave nebudeme a mimoto tú čokoládu si kúpila Ty. ![]()
Dodatok:
Musím však uznať, že sa len tak hocikomu nepodarí hýbať alobalom od čokolády, keď je v stave OBE.
No, poslal som Ťa cez stenu a skrine preto, lebo som predpokladal, že to zvládneš.
A to, že tam boli skrine si nevedela, takže si fakt dobrá, keď si na to prišla. ![]()
bože môj, čo som zasa prespala, absolvujem kurz a neviem, čo je to OBE!!! pomóóóóc!!!!!!!!
keď ja poznám len OBE ruky ľavéééé!!!! ale kurz bol fajn, a teda, boli tam fakt silné osobnosti, lebo nielenže hýbali obalmi z čokolády a štrngali pohármi, jedna osôbka do mňa tak vrazila, až ma jemne odhodilo.... no poviem vám, chvíľami to tam bolo ako v kolkárni a hlavne všetci ľudkovia boli fajn, ďakujem vám všetkým za tie tri super dni i za možnosť zažiť "tam hore" to, čo mi bolo dovolené zažiť Milý Radko, zráčik, škoda, naozaj škoda,že si nebol, mohli sme sa spolu ponaháňať popod plafón....... teším sa, teším sa ![]()
Hehe... OBE (niekedy aj OOBE) alias Out of Body Experience čiže mimotelový zážitok (MTZ - túto skratku nik nepozná) ![]() Lada: Áno, podaktorí sa videli, podaktorí nie, ja som videl všetkých. Ti poviem, miestami tam bolo riadne husto. ![]()
ehm...fotky som robil ja, ale nechcú mi dovoliť zverejniť ich. Citujem nemenované svetielko: "...moju tam môžeš dať ak budeš dávať jedine tú pod dekou kde ma neni vidieť ... na tú jedinú máš môj súhlas "