Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
hemi, bránou, intenzívny, prechod, sync, lxjqir, diskusia, termínom, jednotlivým, jeho, obsahovať, téma, táto, bude, diskusiu
6 posts
• Page 1 of 1
Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaTáto téma bude obsahovať diskusiu ku kurzu Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) a k jeho jednotlivým termínom.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaDnes bol pripravený nový termín tohto kurzu, ktorý sa bude konať v dňoch 5. - 9. 5. 2010 v Banskej Bystrici. Záujemci si môžu stiahnuť prihlášku v sekcii Downloads.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaahoj.... bolo by mozne, aby si strucne bodovite, alebo heslovite napisal, co tam vsetko zaujemcov caka, v ktory den, prosim? Resp. nejaky dejovy harmonogram toho, co vsetko sa bude prechadzat, na co sa bude zameriavat?
Spoznavanie ohnisk 10 a 12 je dost vseobecny opis. Diky moc. Keď žiješ správne, sny prídu za tebou...
emčo sa premenoval na Ldyba Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaPopis kurzu bol doplnený (page.php?p=prechod-branou-intenzivny), ale v zásade program cvičení bude nasledovný:
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiaviac o zazitoch si mozes pozriet napriklad tu:
astralne-cestovanie/hemi-sync-prechod-branou-t176.html#p1970 pripadne si prestuduj tuto temu astralne-cestovanie/ako-hemi-sync-funguje-t24.html astralne-cestovanie/mimotelesne-zazitky-obe-a-astralne-cestovanie-ac-t135.html potom sa kludne pytaj dalej Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou (intenzívny) - diskusiadakujem ...idem na to
![]() PS. Ten tvoj som uz cital vcera....a v dalsich prispevkoch som sa zastavil pre slove rebal. Mi to nic nehovori/lo ![]() Keď žiješ správne, sny prídu za tebou...
emčo sa premenoval na Ldyba
6 posts
• Page 1 of 1