Ale clovek nikdy nevie:)
Hemi-Sync: Prechod bránouModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
tgc, img, annwin, forum, http, images, gif, xchat, smilies, bránou, prechod, sync, ale, hemi, clovek Re: Hemi-Sync: Prechod bránouno ja viem ale zvedavost je svina
![]() Ale clovek nikdy nevie:)
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouale nie do osieho hniezda
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouAhojte, tak ja som ten ucastnik tohto intenzivneho kurzu.
Na tu intenzivnost 5 dni za sebou musim povedat, ze to bolo celkom v pohode. Sice trochu sme sa zapotili prve dni. Uz po troch dnoch sa moje neustale myslienky dost skludnili po tolkych cviceniach a to som poctivo od zaciatku ukladal rozum do krabice. Zazitky boli zaujimave a som zvedavy co vsetko treningom cas prinesie. Mne sa toho pri cviceniach OBE nepodarilo moc vidiet, ale som to aspon trochu pocitil. Teraz este musim nechat hlavou kopu veci prejst, ale ked budem mat nejake dobre zazitky, tak ich urcite napisem. A k tomu REBALu - sa mi zapacil tento uzitocny nastroj, ked som sa teraz s nim vlastne stretol prvy krat. Ale tak celkovo som dost rad, ze som sa tam naucil niektore dost uzitocne veci, ktore sa mi teraz velmi zidu. Este raz velka vdaka WhiteWolfSix za kurz Re: Hemi-Sync: Prechod bránouAlbum z intenzívneho Prechodu bránou je k zhliadnutiu na: http://picasaweb.google.sk/whitewolfsix ... icaJul2009
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouPřeji pěkný den, chtěl jsem se zeptat zda bude někdy možnost absolvovat intenzivní Přechod branou také v čechách. Byl jsem v roce 2004 na jedničce, ale klidně bych si vše opakoval. A přidal rovnou dvojku a to v jednom zátahu. Děkuji za odpověď.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouZatiaľ som o Prechode bránou intenzívny v Prahe nerozmýšľal, ale môže to stáť za úvahu. Ak by sa niečo také realizovalo, najskôr až v roku 2010.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouDěkuju za odpověď a pokud se tak stane, věřím že zájemců bude mnoho.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouDnes bol do Downloadov pridaný príbeh jednej z účastníčok kurzu v Plzni. Viac sa môžete dočítať v príbehu Třináctou dírkou klíčové komnaty.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou....Vase zazitky a pocity po absolvovani kurzu su nadherne a srsia neuveritelnou spokojnostou a pozitivnou energiou. Wow....
...neviem sa dockat.Keď žiješ správne, sny prídu za tebou...
emčo sa premenoval na Ldyba Re: Hemi-Sync: Prechod bránouTakze, kurz mam za sebou (intenzivny, tj. H-S PB 1+2), takze dam svoj nazor, pre tych, ktori sa rozhoduju, alebo chcu posun/zmenu.
Rovno vyhlasim, ze kurz sa urcite oplati absolvovat, kedze to rozsiri poznatky, vnimanie, know-how a "dary" ![]() Cas letel stale velmi rychlo, atmosfera bola fajn a tempo kurzu bolo v pohode. Naucil som sa vela uzitocnych informacii a nastrojov, ci uz sa bavime o jednoduchom (ale dolezitom) energetickom obale/ochrane, dobrom uvolneni, ktore si moze ktokolvek praktizovat po tazkom dni a nacerpat sil, alebo o praci na sebe, konretnejsie napr. na intuicii, alebo napr. pripadnych komplexoch a strachu. Nove know-how su velmi napomocne a ano, mam aj ten pocit ala "kurna, ako som toto nemohol vediet . Po HS kurze sa citim vyrovnanejsi, kludnejsi, citim vacsi nadhlad a naucene a odkurzovane pomoze casto pri rieseni beznych problemov, alebo tych, ktore zotrvavaju z minulosti, no zaroven je to nastroj aj pre pritomnost a buducnost a rozvoj.K AC - cestoval som a WW6 ma aj videl .....a nemusel som ani vibrovat Suma sumarum, nelutujem ani cas, ani peniaze, dakujem WW6 za cele to onee a pozdravujem. ![]() Keď žiješ správne, sny prídu za tebou...
emčo sa premenoval na Ldyba Re: Hemi-Sync: Prechod bránouemco, pekne si to opisal
vnimala som to podobne, aj ked hemi-sync som mala podeleny na dva razy![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouPřeji pěkné pozdravení všem
![]() Re: Hemi-Sync: Prechod bránouVďaka aj za takúto verejnú spätnú väzbu.
Tento kurz bol naozaj veľmi dobrý a som rád, že sa Ti páčil.