Hemi-Sync: Prechod bránouModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
hemi, prechod, bránou, sync, chystáš, orientačne, kedy Re: Hemi-Sync: Prechod bránouA kedy orientačne chystáš PB2?
Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.
pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouNajbližší PB2 chystám na prvý februárový víkend v Prahe. Na Slovensku bude asi až v apríli.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouTak už sú doplnené termíny na budúci rok.
![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouPre veľký úspech januárového kurzu PB1 v Opave sme zaradili na apríl jeho pokračovanie PB2, taktiež v Opave.
![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouPo úspešne zorganizovanom kurze PB1 v Hlohovci sme sa rozhodli tento zopakovať koncom mája, viď Prehľad akcií na 1. polrok 2011.
![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouAko dopadol posledný kurz? Ktorý sa včera skončil.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouzdravim, pri kurze hemi sync prechod branou 1 je napisany kontakt na gmail. Ako sa da prihlasit? Kontaktovana osoba neodpovedala.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouTreba čakať Ja som tiež nedostal hneď odpoveď. Chystám sa takisto.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouViacerí sa chystáte do Hlohovca, nemajte obavu, organizátorka sa Vám ozve. Budem ju kontaktovať telefonicky.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouDostal som informáciu, že každý kto o kurz prejavil záujem dostal od organizátorky odpoveď. Ak ste odpoveď nedostali, napíšte mi súkromnú správu, v ktorej uvediete e-mailovú adresu, z ktorej ste posielali mail organizátorke.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouSom zvedavy. Kde sa v piatok stretneme? Mimochodom, pekne obrazky sa slajduju vo vrchnej liste.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouHádam sa stretneme priamo na mieste konania kurzu.
Myslíš tie jesenné motívy?
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouteraz nvm ci si robis srandu alebo mi zasa neprisiel mail
Jo, jesenne motivy. Ale aj tie predtym boli pekne.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouAha, asi som sa zle vyjadril. To stretneme som myslel kde bude kurz.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouMyslím si, že Ti asi nedošiel e-mail, ale dal som organizátorke vedieť, tak prepošle.
![]()