, veď Ty máš o čom... 
Hemi-Sync: Prechod bránouModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
hemi, bránou, prechod, sync, veď, čom, napísala, máš, teším Re: Hemi-Sync: Prechod bránouNie, tentoraz nik nefotil. Aspoň si myslím, že nie.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránou
dakujem Lada, budem sa tvojej fotke tešiť ak mi pošleš. Ale mňa by bolo zaujímalo, či by sa nebolo podarilo na kurze zachytiť aj vibrácie svetla. ![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouJe to fakt humor a zaujímavé... REBAL - jedna zo skutočne účinných techník z Hemi Sync Prechod bránou... opäť už niekoľkýkrát sa potvrdilo, f u n g u j e aj pri odosielaní správ a príspevkov a nielen na forum annwin
... Počítač píše: NEPRIPOJENÁ sieť ... a s rebalom to jednoducho nie je dôležité... správy prechádzajú - "som pripojená", napriek nepripojeniu a teraz mám dokonca výzvu: "K sieti sa nedá pripojiť"... prejde? neprejde? Uvidíme... Pekný deň všetkým svet je miesto, kde môžeš byť
Re: Hemi-Sync: Prechod bránounechcem zakladať novú tému, ale mala som dnes ozaj skvelý zážitok a musím sa podeliť.
Som v časovom strese a potrebovala som si ísť dať niečo urobiť s účesom. Vybrala som sa teda do najbližšieho kaderníctva a viac menej "pokusne" a "zo srandy" som si predstavila, že mám okolo seba bublinu-a že každý zápor sa od nej odrazí a že teda ma kaderníčka určite vezme, hoci niesom objednaná no a aj ma vzala No a ako som si tak spokojne vykračovala domov, oproti mne išla pani a viedla dvoch psíkov. Psíci odrazu "zmrzli" pozerali na mňa a nechceli sa ani pohnúť. Aj dosť dlho Vtedy mi to napadlo. Pani-majiteľka psíkov ich ťahala a ospravedlňovala sa mi, že nechápe, prečo tak čumia ![]() Nechápala som ani ja, nezvyknú na mňa psi vyvaľovať oči a ten nový účes je fakt dobrý, takže... a potom mi zaplo.. Či tí náhodou aj tú moju "bublinu nevideli"? fííííííííha
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouDala si dost tazku otazku...
Nevie sa presne co vidia deticky a miminka nie to este psy /odmietaju to prezradit - viazne komunikacia no je to mozne, ale je tiez mozne, ze videli na tebe nieco ine... super uces , rozziarenu spokojnu babu /to sa tiez tak casto nevidi/ Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouTak tu je skupinová fotografia účastníkov pražského kurzu Prechod bránou. Z celkového počtu 24 osôb sa len 3 nechceli nechať odfotiť.
Kliknutím na obrázok sa tento otvorí v samostatnom okne vo veľkosti 600x400px.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránoujj, toto bol čo do počtu najväčší pražský seminár. Bežne obmedzujem počet do 20 osôb, no tentokrát sme s organizátorkou v Prahe spravili výnimku.
![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránoujaky fraajo
tak ze teda medzi nami vitam vsetkych co sa lognu z prahy ![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouTak s radosťou hodnotím dva posledné nadstavbové kurzy Hemi-Sync: Prechod bránou 2 (február a marec 2009), ktoré vzišli z absolventov pražského kurzu (október 2008) a slovenského kurzu (január 2009). Vo februárovom kurze sa až 90% účastníkov podarilo dosiahnúť OBE, v tomto marcovom kurze to bolo dokonca 100%.
Bodaj by boli všetky kurzy takto úspešné. Obidve skupiny boli úžasné a verím, že sa každému jednému účastníkovi bude dariť rozvíjať svoje zručnosti aj po návrate domov.![]()
Re: Hemi-Sync: Prechod bránougratulujem
btw sory za ten tuk cez nase stretnutie.
Re: Hemi-Sync: Prechod bránoujéééé, aj ja gratulujem účastníkom i vedúcemu
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
intenzívny vs. "delený" prechod bránouwĺčko,
zaujímalo by ma, či a aký bol rozdiel pri intenzívnom prechode bránou (1. a 2. spolu) oproti samostatným kurzom 1 a 2. nemyslím metodiku, ale skôr výsledky, pocity, zážitky ap. prípadne keby sa vyjadrili aj účastníci, ktorí fungujú (alebo začnú fungovať) na fóre. tí síce asi nebudú vedieť porovnať, ale (silné) dojmy mať určite budú ![]() a fotos pls, ak sa stihli ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Hemi-Sync: Prechod bránouZ môjho pohľadu boli výsledky nad mieru uspokojivé vzhľadom na horúčavu, ktorá vládla prvé dni kurzu.
Našťastie na leteckú časť kurzu sa počasie umúdrilo a ochladilo sa. Pocity však musia popísať účastníci kurzu. Jedného tu už máme, tak uvidíme, či niečo napíše.V tomto termíne bola len jedna jediná žena. ![]() Manage Attachments: