|
Moderator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
musime, som, nie, byt, sme, povedat, dnes, proste, alebo, uberat, nebudu, smerom, aky, zvolili, predstavili
60 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zmenené stavy vedomiaurcite mas pravdu WW6 ale v podstate som chcel poukazat na to ze cokolvek nove ideme robit musime byt o tom presvedceni. a nie len to musime byt s tou myslienkou stotozneni. ak nie sme moze sa lahko stat ze sa veci nebudu uberat smerom aky sme si zvolili alebo predstavili
proste povedat si ze dnes idem studovat pravo a pritom mam sen ist opatrovat deti do afriky... no neviem ako uspesne by som dostuodval%) Hiolo ka pali kū, nahā ka pali pa´a.
Pevný zráz sa prepadá, mohutné bralo sa láme.
Re: Zmenené stavy vedomiaMne sa dosť často stávajú mimovolne zmenene stavy vedomia. Niekedy sa musím doslova uzemnovať, aby som neuletela.
No i tak mam pocit že sa neičo deje v kolektívnom vedomí. Evolucia pre mna znamena evolucia vedomia. Navrat k zdroju a opustenie dualneho princípu. Tie zažitky o ktorych je reč by nemali byť priorotou, ale aj atk si myslim že prave k tomu inemu videniu sveta smerujeme. Zmenene stavy vedomia maju neskutocne mnoho prejavov. A priamo zavisia od daneho jedinca a nastavenia jeho psychickej sustavy. Niekedy su o emociach inokedy skor o mentalnom a obcas su doslova fyzicke...Zaujimalo by ma prečo tomu tak je? Možno to suvisí s tym že, nie sme len mysel nie sme len emocie nie sme len telo ale sme všetkym a na bytie sa treba pozerat s takeho globalneho hladiska. Bytie ako celok.
Re: Zmenené stavy vedomia
to mi pripomína vzostup zeme
Re: Zmenené stavy vedomia
Ano myslím práve na to. Však o čom by to tu bolo keby sa nič nemenilo....zmena je život Veeeelmi veľa sa o tom píše v Majskom orakulu. Všetci určite počuli o 2012. Som zvedavá čo bude, no neočakávam, ale nechávam to voľne plynúť. Nechajme sa prekvapiť, i ked mám pocit že ma nevie nič prekvapiť už ![]() Last edited by WhiteWolfSix on Wednesday, 22. December 2010, 12:38, edited 3 times in total.
Reason: Opravená bbcode značka
Re: Zmenené stavy vedomiaJa len k tomu prekvapeniu. Som naopak rada, že ešte vždy ma má čo prekvapiť
![]()
Re: Zmenené stavy vedomiaÁno, ja som tiež počula o roku 2012. To je, alebo resp. bude to prerod k lepšiemu, aspoň tak som to pochopila ja a preto by sa ľudia už mali zaoberať takýmito vecami a nie materiálnymi. Zmena to bude hlavne pre nás, ktorí niečo vnímame.
Re: Zmenené stavy vedomiajj pocul som ze v roku 2012 bude dost zmena. co som zachytil z viac zdrojov ze to ma docinenie s indigovymi detmi. a tak no uvidime:D tesim sa kadopadne:D
Hiolo ka pali kū, nahā ka pali pa´a.
Re: Zmenené stavy vedomiaAno, pridávam sa, môžete to upresniť že čo ? Aj mňa by zaujímalo
Že čo je to - dosť zmena ? A že z akého zdroja ? A že čo sa od toho očakáva ? A že čo znamená takéto info pre niektorých ľudí ? Hmmmmm A čo je to prerod k lepšiemu ? A čo znamená nezaoberať sa materiálnymi vecami a čo sú to takéto veci ?
Re: Zmenené stavy vedomialen tak rychlo v skratke tam maju byt velke socialne a ekonomicke zmeny a celkovo daka "revolucia" ale uz si nepamatujem ze co presne skusim pohladat a ak daco najdem hodim to na forum dade
Re: Zmenené stavy vedomiaDobry den,
chcel by som sa opytat na nieco, co pravdepodobne suvisi so zmenenymi stavmi vedomia. Stretol sa niekto s tym, alebo este lepsie, vie mi vysvetlit co sa stalo, ak sa u cloveka pri nacviku stavov zmeneneho vedomia dostavi zachvat smiechu? A to bez toho, aby si bol dotycny vedomy nejakeho smiesneho podnetu, priciny ktora by smiech spustila? Ten "zachvat" trva niekolko minut a potom to ma aj niekolkodnove dozvuky, ktore spocivaju vo vracani sa tohto stavu, ale v slabsom a slabsom vydani, takze uz sa da rehot udrzat na krajicku a vybuch smiechu nie je nevyhnutny. Za normalnych okolnosti je smiech vyjadrenie emocie, ale za normalnych okolnosti aj viem co mi je smiesne. Na druhej strane strane sa vravi, ze bez priciny sa smeju len blazni. Je to OK, alebo si mam zacat robit starosti?
Re: Zmenené stavy vedomiaBezpochyby. Máš už zbalený i kufor?
Re: Zmenené stavy vedomiaNa to je este cas, zatial som v stadiu rozhodovania ci sa vobec mam prihlasit.
Re: Zmenené stavy vedomiaMôžu sa Ti vyplavovať emócie z hlbšieho nevedomia, takže ani nemusíš vedieť o čom to je. Po čase to vymizne.
Re: Zmenené stavy vedomiaja som asi pozadu, ale mne sa po h-s vo zvysenej miere vyplavuju akurat tak tekutiny
![]() ![]() ![]()
Re: Zmenené stavy vedomiaOfftopic: Anubis tvoje prispevky (tutok hore kusok) by som dnes zaradil do Nase najoblubenejsie ftipy
Re: Zmenené stavy vedomiaNo mne sa už paár krát stala taká príhoda, že som sa začala smiať abez príčiny. Samozrejme to bolo v tedy ked som sa ladila na ine sfery
alebo sa proste niečo v jemnohmotnom svete dialo. Zvyčajne to bolo keď som niečo pochopila. Bol to taky zvláštny pocit. Rehotala som sa a revala dokopy a nedalo sa to zastaviť. Ale potom mi neskutočne odlahlo a očistilo ma to. Takze celkom suhlaim že išlo aj o nejake skryte nevedome veci...
60 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3
|