inak vitaj aj Ty po dlhsej dobe, tesim sa
![flora008 [smilie=flora008.gif]](http://forum.annwin.sk/images/smilies/flora008.gif)
Zazitky pocas meditacieModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
zazitky, meditacie, pocas, dlhsej, tesim, dobe, inak, ako, proti, dementorom, vitaj
36 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zazitky pocas meditacieako proti dementorom?
![]() inak vitaj aj Ty po dlhsej dobe, tesim sa ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Zazitky pocas meditacieHej, ako proti dementorom
Keď som sa to dočítal v H.P., bol som trochu prekvapený, pretože mne to pred rokmi odporúčali skúsení cestovatelia, ako veľmi dobrý "uzemňujúci" prostriedok a to nielen po cestovaní, ale hlavne pri nevydarenom cestovaní - pri príliš prudkom návrate, pri náhlom "vytrhnutí" z meditácie - poznáte to - hovorím tomu stavu "opica zadarmo" a tiež po rituálnej práci keď sa operuje v astrále. Dík za privítanie ![]()
Re: Zazitky pocas meditacietak ono zase autorka asi az tak nescitana v tychto veciach nebola. tusim si idem dat cokoladu
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Zazitky pocas meditacie
baby symbol ankh znamená večný život
Re: Zazitky pocas meditacieAnkh neznamena vecny zivot
Ankh je symbol pre Zivot (Hieroglyf)
Re: Zazitky pocas meditacieAnkh neznamena vecny zivot
Ankh je symbol pre Zivot (Hieroglyf)
Re: Zazitky pocas meditacienesmrtelnost a vecny zivot nie je to iste. Nesmrtelnost znamena, z neumries, zostavas teda na tomto svete. Vecny zivot je po smrti, teda najprv umries a potom ho ziskas alebo do neho prejdes. to je ten rozdiel, pri nesmrtelnosti neprejdes cez smrt.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Zazitky pocas meditaciezdar ja som Rattlesnake len som si zmenil nick lebo alkoholu mám už vyše hlavy
![]() Last edited by WhiteWolfSix on Wednesday, 22. December 2010, 13:08, edited 3 times in total.
Reason: Nick Shaman, ktorý obsahuje len tento jeden príspevok, bude zablokovaný z dôvodu podvojnej registrácie a nick Rattlesnake_WhiSky bude premenovaný na Shaman.
Re: Zazitky pocas meditacie
Porusujes pravidla fora Zákaz 3.10. Zakladať si viac užívateľských účtov (nickov)
Re: Zazitky pocas meditacieShaman: Zmeň si obrázok k svojmu novému nicku.
Re: Zazitky pocas meditacieTo preto, lebo pôvodný nick Shaman bol zmazaný z dôvodu podvojnej registrácie. Nick RattleSnake_WhiSky bol premenovaný na Shaman, preto si tam mal starý obrázok.
Re: Zazitky pocas meditacieSice je tema dost stara, ale pridam aj ja nejake moje zazitky.
Poslednu dobu sa mi stava, ze ked sa dostatocne uvolnim, tak zacinam citit cudne tlaky v oblasti hlavy. Raz to je take, ako keby mi na hlave sedel 100kg clovek a inokedy, ze mam hlavu vo zveraku Ono to neboli a nie je neprijemne, len je to dost intenzivne. Normalne by som si myslel, ze skutocne mi tam tlaci nejaky fyzicky objekt.
Re: Zazitky pocas meditacieJa sa tiež pridám k meditácií a čo sa týka teda zážitkov. Spravidla ich zatiaľ nemávam a vôbec, snažím sa skôr neočakávať nejaké zážitky, aby sa mi nestalo, že sa upnem na predstavu, že pri nich musia nejaké byť. A takisto tu vynechám otázku, čo to vlastne je meditácia resp. druh, viem, že sú rôzne predstavy o tom, čo to je a zaiste sa to rieši v inej téme. Každopádne mám potrebu sa s vami podeliť takisto o istý zážitok... a ešte predtým, spravidla mi ide sprvu o uvoľnenie tela a svalov a o utíšenie mysle a robím to tak, že sa snažím vnímať len prítomnosť. Ak náhodou zabieham k dákym predstavám, myšlienkam, tak ich len zaregistrujem a nasmerujem k opätovnému sledovaniu vlastného dýchania... a raz takto som až dvakrát mal zvláštne obrazy, zrazu po istej dobe. Náhle sa akoby vnútorným zrakom za zavretými očami vynorili. Bolo to zvláštne. Čím? Tieto obrazy boli také živé, plastické, ako keď sa na niečo aj reálne pozeráte....odlišné od predstáv, keď si niečo človek predstavuje. Raz to bolo to, že : Som videl akoby poštovú schránku na dverách mojej izby a v nej boli žlté kvety, dva nádherné.... v druhom prípade opäť kvety. Tentokrát som akoby pred sebou pri posteli sa náhle pozeral na stolík s vázou keramickou a v nej boli tri nádherné žlté kvety, opäť. Jemne sa hýbali, akoby v izbe fúkal jemný vánok. V oboch prípadoch však realita je iná t.j. nič také v izbe nemám. Zrejme to niečo symbolicky znamená, ale čo, to neviem. Prekvapila ma však živosť, plasticita obrozov a toho,že som sa na to díval......netrvalo to dlho. Postupne začali zaujímavo.. slabnúť, akoby blednúť až šedivieť a tak...a koniec. Čo to mohlo byť?
36 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
|