Bachove kvetyModerator: vilcakul
Keywords for this topic
bachove, kvety, tvůj, příspěvek, nechápu, poslední, ale, promiň, divoško, nějak
38 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bachove kvetyPromiň divoško, ale nějak nechápu Tvůj poslední příspěvek???
Re: Bachove kvetyze rescue remedy su velmi ucinne aj na rozne stresove situacie /nervako-idne
typu skusky v skole, nejaky pohovor ohladom prace, navsteva zubara /pre toho kto ma z toho strach/ a rozne ine podobne situacie
Re: Bachove kvetyAno i tyto situace mohou být pro někoho traumatem, takže máš pravdu a už to chápu
Re: Bachove kvetyfakt odporucam, pretoze s niekym aj trema dokaze narobit divy
/
Re: Bachove kvetyMohu potvrdit, i já mám s tímto přípravkem velmi dobré zkušenosti v každé stresující situaci, ať už fyzické nebo psychické
Re: Bachove kvety
Ak smiem prispiet aj ja, tak by som Ti zrejme odporucila uz zmienenu Mechthild Scheffer. Jej kniha "Bachova kvetova terapie" od nakladatelstva Pragma je podla mna velmi prehladna, poskytne vsetky potrebne prvotne zakladne informacie pre zaciatocnika a zaroven je dobrou pomockou aj pre pokrocilejsich: lahko sa v nej zorientujes zakazdym, ked potrebujes radu ohladne nejakeho stavu alebo konkretnej esencie. Za jednu z malickych chybiciek krasy by som oznacila absenciu originalnych anglickych nazvov a ich uplne ineho cislovania, s ktorym si konfrontovana snad vo vsetkej ostatnej "bachovskej "literature. Tu je vhodne si v nejakom inom prameni "vykukat" potrebne udaje a zaviest si akusi "prekladovu tabulku", pretoze inak mas mierne problem s priradenim zakazdym, ked pracujes s originalnymi flastickami alebo si originaly objednavas. Kedze som si takuto vyrobila uz davno, ochotne ju v pripade zaujmu zoskenujem a podsuniem dalej a tak usetrim niekomu hodinku - dve zbytocnej prace . ![]()
Re: Bachove kvety[justify]Anglické názvy jsou už v témě Bachové květy - seznam, a fakt jsem měl dost práce to dovyhledat, jak je vzpomenuto v předchozím příspěvku.[/justify]
Re: Bachove kvetyMala som na mysli : tabulku presne usposobenu na spomenutu knihu od M.Sch, s nazvoslovim v 3 reciach: anglicky - cesky - latinsky , + legendou, co na ktorej strane v danej knihe hladat. viem ze dost specificka ponuka, ale tak jeden nikdy nevie, nuz len tak pre istotu. tot vsjo.
Re: Bachove kvetyTato tema ma fakt potesila... mam uz nejake skusenosti s Bach resuce drops, ale chcela by som sa spytat ci su vhodne aj na niekolko tyzdnov denneho uzivania.... zmenili sme totiz s priatelom ubytovanie i pracu, takze sme v novom meste a obklopeni novymi ludmi... a este akoby to nestacilo, namiesto jednoduchej vypomoci nas zaucaju na kucharov.... ja to znasam celkom fajn[som hrozny flegmatik] ale on je mensi streser.... takze by potreboval nieco na vnutorne ukludnenie, a zaroven nieco na zostrenie vonkajsieho vnimania... boooze uci sa piect pizzu..hee..
za odpoved vopred dakujem, viem ze by som nieco urcite vyhrabala aj niekde na nete no som v casovej tiesni... hii a co by bolo dobre na pamat...???????? s tou mam problemy zasa ja.. dakujeeem ![]()
Re: Bachove kvetyskus porozmyslat nad kvapkami elm, olive a white chestnut. urcite najdes na nete popis. tieto by som odporucala na taketo stavy aj z vlastnej skusenosti, kazdopadne treba checknut tie popisy mozno je problem niekde inde a hodilo by sa vam viac nieco ine.
Re: Bachove kvetyJeeje, dnes som bola kuk v drogerii a prijemne ma prekvapil ten vyber co tu z bachvych kvietkov maju..
Uz som sa jednoznacne rozhodla pre olive.. Dost ma ale zarazili ceny esencii na slovensku.... tak napr. Resuce remedy tu stoji o polovicu menej ako v sk.. Je skoda ze su take drahe, viac ludi by si ich mohlo dovolit... papa ![]()
Re: Bachove kvetypredraženosť je žiaľ obvyklý problém Slovenska, aj pri knihách a iných veciach. škoda
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Bachove kvetyOfftopic: Presne tak. preto treba vyuzit CR, HU, AT, PL a UKr.
Inak Bachove esencie som minule videl v DM na Sturovej. Tak isto ako akupresurne pomocky a cchi naplaste.
Re: Bachove kvetyStretli ste sa uz niekdey niekde (npr. na nete,kdekolvek) so spojenim "brain fog" a bachove esencie? Co by ste na to nasadili? Mna tak ako prve spontanne napada Clematis a este mozno Star of Bethlehem..pre kazdy pripad. Mal by este niekto nejake uzitocne tipy? Vopred vdaka.
Re: Bachove kvetyMůžeš se podívat i tady, je to celkem dobrý a stručný přehled:
http://www.dobraenergie.cz/files/KnihaB ... erapie.pdf
38 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2