GigiVierka oslavujeModerator: Moderátori
Keywords for this topic
ete, img, gif, annwin, images, smilies, forum, http, xchat, naj, laska, flora, highlight, oslavuje, gigivierka
39 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
GigiVierka oslavuje[HIGHLIGHT=#fac08f]Tak Ti v tento krásny deň želám všetko naj, naj, naj k Tvojim narodeninám, hlavne veľa lásky, radosti a zdravia i mnoho zážitkov na Tvojej ceste životom.[/HIGHLIGHT]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeKúzelník s Kúzelníčkou prajú zo srdca všetko len to najlepšie, veľa radosti, lásky a splnených želaní.
![]()
Re: GigiVierka oslavujejeeeeej, mamina oslavuje
![]() vsetko najlepsie, nech si stastna a zdrava, nech dostavas vela lasky od svojich najmilovanejsich chlapov, a mas vela trpezlivosti pri praci a chuti pisat na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeVsetko najlepsie k narodeninam
![]() Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
Re: GigiVierka oslavujevierka, všetko len to najlepšie prajem
![]() ![]() ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: GigiVierka oslavujeSrdečná vďaka
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: GigiVierka oslavujeVierka, prajem Ti všetko najlepšie k Tvojim narodeninám, nech Ťa žehná H-spodin, nech si zdravá a spokojná, nech sa Ti splnia niektoré priania a nech Ťa poslúchajú Tvoji dvaja chlapi.
![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeJeden rok už zase zavrel dvere a ten ďalší sa už teší na Vierkin krok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vierka, kráčaj teda smelo Nech Ťa má rado zdravie, nech Ťa neopustí šťastie a nech máš každý deň úprimnú radosť zo všetkých ľudí, ktorých stretneš Veľa šťastia Ti želám ![]()
Re: GigiVierka oslavujeĎakujem, Anubis, Nopal.
![]() Nopaliq, nevieš niečo o tom, prečo som v noci od jednej nemohla spať? ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: GigiVierka oslavuje auuu Vierka, tak to teeeeda....nooo.....možno aj viem ![]() Ale....to také vie pomôcť vyrobiť ten chaos v ružovom - Neptún....aaaaaaaach jaj........ pozerala som, že kvadratúru ti vyrába, tak sa asi mojej pozornosti vytešoval.... ![]()
Re: GigiVierka oslavujeVierka, prajem Ti všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, B-žieho požehnania a naplnenie Tvojich snov.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeVšetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, lásky a radosti na Tvojej ceste životom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeVšetko najlepšie prajem, hlavne zdravíčko a veľa radosti v kruhu svojich blízkych
![]()
Re: GigiVierka oslavujeVsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravia, stastia lasky a nech manzel poslucha
![]() ![]()
Re: GigiVierka oslavujeaj ja sa pridávam, gigi, s takým milo ironickým cimrmanovským veršíkom
![]() "... hlavně ty peníze... ono už to štěstí a zdraví pak přijde samo..." ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: GigiVierka oslavujevšetko naj, Vierka
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
39 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2