Broni, Všetko naj, naj, naj k narodkám, plno lásky, radosti a zdravia a všetkého čo si želáš.
lucianna dnes oslavuje...Moderator: Moderátori
Keywords for this topic
naj, oslavuje, dnes, lucianna, radosti, zdravia, želáš, lásky, všetkého, aha, ranostaji, broni, narodkám, všetko, plno
52 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: lucianna dnes oslavuje...aha, ranostaji
Broni, Všetko naj, naj, naj k narodkám, plno lásky, radosti a zdravia a všetkého čo si želáš. Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: lucianna dnes oslavuje...Lucianna.
Prajem Ti všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia a B-žieho požehnania.
Re: lucianna dnes oslavuje...drahi moji, dakujem vam vsetkym velmi pekne. nech sa vam vrati kazde prianie na stokrat
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...Broni, troška opozdene, ale o to srdečnejšie sa pripájam ku gratuláciam... veľa lásky, radosti a vnútorného pokoja prajem zo
![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...linnuš, ďakujem a dúfam, že sa vám darí dobre
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...ďakujem, ladi
oneskorenie nevadí – nie je predsa dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...Všetko najlepšie, Broni, k Tvojim dnešným narodeninám.
![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...Lucianna tu asi bola, kvety nezobrala tak pripájam kytičku ešte aj ja, nech nevláči dievča na xkrát
![]()
52 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3