lucianna dnes oslavuje...Moderator: Moderátori
Keywords for this topic
img, images, smilies, annwin, http, gif, forum, xchat, lucianna, flora, dnes, oslavuje, party, veľa, želám
52 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3
lucianna dnes oslavuje...Dnes, v tento zvláštny deň, ktorý Kelti oslavovali pod názvom Samhain (keltský nový rok), sa narodila Lucianna. Lucianna, želám Ti všetko najlepšie k Tvojim narodeninám, aby Ťa Tvoji spojenci sprevádzali a viedli na ceste životom. Želám Ti tiež veľa krásnych ciest, veľa lásky, dobré zdravie a podporujúcich priateľov.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...jeeeeeeeeeeeeeeeej zlatinooooooooo
![]() ![]() ![]() sa teda nezdas ze takto vo velkolepom slavis ![]() vsetko najsamlepsejsieeeee ![]() ![]() vela zdravicka, lasky, zdravych potravin a vela prijemnych odbubnovanych popoludni a vecerov s pracou stravenou uzitocnym zamerom ![]() a samych dobrych priatelov okolo ohna ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...Tiež prajem všetko najlepšie, veľa veľa veľa zdravia, pekných bubnovacích zážitkov a aj spokojných klientov.
![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() všetko najlepšie, Bronka, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: lucianna dnes oslavuje...Prajem všetko najlepšie k narodeninám.
![]() ![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...pripájam sa, všetko najlepšie
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: lucianna dnes oslavuje...![]() Všetko všetučko najlepšie... nech sa ti darí aj v osobnom aj v profesnom aj v šamanskom svete, nech ťa spojenci ochraňujú na ceste životom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dakujem, dakujem, dakujemmili gratulanti a suputnici,
dakujem vam vsetkym za krasne a povzbudive priania, ktore ma velmi potesili ked sa clovek narodi v taky chmurny cas a den narodenin travi scasti na cintorinoch, vela optimizmu mu to do zivota neprida, aspon nie v mladsom veku takze dakujem, dakujem, dakujem ps: ano, je to s velkym odstupom , no za uplynuly stvrtrok som sa foru velmi nevenovalaaz dnes (resp. vcera) ma pochytil osial a dobieham vsetko, co som za tu dobu zameskala prijmite moje ospravedlnenie a pozvanie na virtualnu flasu portskeho ![]() ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...nem ze teraz som si vsimla, len teraz som zareagovala
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...tak ja aspoň takto dodatočne:
luciannka, nech sa Ti vo všetkom darí, aby si zažila každý deň niečo nové a krásne a aby si sa tešila ľúbená /v plnom zdraví a finančnej istote/ zo života a tak ![]() ![]() ![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...dakujem
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: lucianna dnes oslavuje...Rok sa s rokom zišiel a už tu máme opäť keltský Nový rok a luciannine narodeniny. Prajem Ti všetko najlepšie lucianna, aby si v tomto roku ustabilizovala všetky zmeny, ktorými si za posledný rok prešla, veľa dobrých susedov v novom bytíku, príjemné bývanie, veľa lásky, šamanských ciest, dobrých spojencov a všetko ostatné po čom Ti
piští. ![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...Aj odo mna vsetko najlepsie, Broni, nech tie zmeny prinesu vela dobreho ovocia ( aj zeleniny pripadne
) ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: lucianna dnes oslavuje...Taktiez sa pripajam ku gratulacii. Snad vacsina zmien bola k dobremu.
![]()
Re: lucianna dnes oslavuje...ta zelenina sa mi lubila, tu ti aj ja zelam
![]()
52 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3