PowerRanger oslavuje...Moderator: Moderátori
Keywords for this topic
fulv, img, forum, annwin, gif, smilies, images, http, oslavuje, party, powerranger, popcorn, music, icon, syda
40 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PowerRanger oslavuje...Paťo, všetko naj k meninám
rodičia, a to on potom oslavuje meniny akože aj 6. júla? či ako? to už nigdo nidž negarantuje? ![]() (teta z reklamy slovenskej sporiteľne) ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: PowerRanger oslavuje...jj, naše dieťa viac-menej oslavuje meno Patrik dvakrát do roka.
![]()
Re: PowerRanger oslavuje...tak to ma ako ja
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: PowerRanger oslavuje...Irish pub v Bratislave dnes (fotene mobilom SE k610i):
Manage Attachments:
![]()
Re: PowerRanger oslavuje...Patko, vsetko naj naj naj, splnene snicky a kopec novych do zasoby, nech sa Ti ma cely zivot este co vyplnat !!!
![]() [HIGHLIGHT=#ffffff]Never tomu, čo vidíš vlastnými očami. Všetko, čo ukazujú, sú hranice. Pozeraj sa svojím vnútrom, objavuj, čo už poznáš a pochopíš, ako treba lietať.[/HIGHLIGHT]
Re: PowerRanger oslavuje...Aj uz dobieham
, dufam, ze mi to Patko odpusti, ze takto neskoro.. Vsetko najnajnajnajlepsie a hlavne poslusnych rodicov ![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...Tak nám rok znovu ubehol a znovu sa dnes slávi deň svätého Patrika, čím chcem zagratulovať malému veľkému Power Rangerovi k jeho dňu.
![]()
Re: PowerRanger oslavuje...všetko naj a nech rodičia poslúchajú
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: PowerRanger oslavuje...ospravedlnujem sa juniorovi, za take velke oneskorenie :
Patko - vsetko najlepsie ![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...dodatocne vsetko naj, patko
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: PowerRanger oslavuje...patko, opat dodatocne, vsetko naj k prvym tohtorocnym meninam
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
40 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2