P.S.: Pre menej znalých, PowerRanger oslavuje meniny podľa dátumu, ktorý je spojený s celosvetovým dňom patróna Írov, ktorého meno nesie.

PowerRanger oslavuje...Moderator: Moderátori
Keywords for this topic
img, jey, images, smilies, forum, gif, annwin, http, xchat, powerranger, oslavuje, syda, cheer, flora, icon
40 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
PowerRanger oslavuje...Tak Ti milý a zlatý PowerRanger k Tvojim zajtrajším meninám blahoželám všetko najlepšie, veľa lásky od rodičov, dobrých priateľov v škole, no hlavne vynikajúcu párty, ktorá Ti za nejakú tú hodinku a pol začne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.: Pre menej znalých, PowerRanger oslavuje meniny podľa dátumu, ktorý je spojený s celosvetovým dňom patróna Írov, ktorého meno nesie. ![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...ked bude capovat nejake dobre pivo nech da aspon polovicnu zlavu potom vramci happy hour
![]() vsetko najlepsieeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na obidve licka plus nech rodicia posluchaju ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...secko najlepsie
Hiolo ka pali kū, nahā ka pali pa´a.
Pevný zráz sa prepadá, mohutné bralo sa láme.
Re: PowerRanger oslavuje...všetko naj-naj a nech tata a mama poslúchajú
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: PowerRanger oslavuje...Všetko najlepšieeeeee.... a krásnu oslavu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a anjelikovia nech sú pri tebe![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...Pripajame sa k prianiu vsetkeho najlepsieho, stastia, zdravia a hlavne uspechov v skole.
![]()
Re: PowerRanger oslavuje... maj veľa, veľa pekných dní Patrik. Želám Ti, aby si dostal od svojho ochráncu veľa šťastia, aby Ti svietilo slniečko v duši stále ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...Všetko najlepšie, nech sa Ti darí.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...Rok sa s rokom zišiel a máme tu znovu Deň sv. Patrika.
![]() ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...jeeeej
irski kolegovia avizovali ze 2 dni budu mimo provoz ![]()
Re: PowerRanger oslavuje...gratulácia
a nech rodičia poslúchajú ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: PowerRanger oslavuje...Patrik, všetko najlepšie.
(teda, možno ma budete mať za kverulanta, ale nie je dneska náhodou Ľubice?)
Re: PowerRanger oslavuje...to nevadi, ja som tiez Bonifac a nevadi mi to
/aj ked to je zas iny pripad/
40 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2