RedHawk prekrocil 2KModerator: Moderátori
Keywords for this topic
ryk, qbt, redhawk, img, prekrocil, http, forum, gif, smilies, images, odpovedáš, annwin, iný, voči, zoči
30 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RedHawk prekrocil 2Kzoči-voči, to je pravda, si niekto úplne iný a naozaj odpovedáš
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: RedHawk prekrocil 2Kkokso ze niekto iny.
ale vazne tu musim vazit slova
Re: RedHawk prekrocil 2Kvážiť - ja viem
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: RedHawk prekrocil 2K
, bolo mi vytknute, ze Vas tu zanedbavam a pritom som tu kazdy den (teda ak si to pisala mne) inak som rada, ze si tu Ty zacala trochu viacej spamovat ![]() ![]()
Re: RedHawk prekrocil 2KLada, to od lucianny bolo Redovi.
![]()
Re: RedHawk prekrocil 2Ktri krat som si to precitala... aj tak som na to neprisla
asi nemam uplny prehlad kde kto komu... ![]()
Re: RedHawk prekrocil 2Kladi, moja vina, ja som naozaj reagovala na tvoj príspevok, o ktorom som si mylne myslela, že ho písal red. v tom čase mu totiž lenka v bubnovacej skupine jemne vytkla, že je neveľmi zdieľny a mne to nejako splynulo
![]() nuž a ja som sa tiež rozspamovala – po 2,5 roku ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: RedHawk prekrocil 2Kladi, to je jedno, hlavne spamuj alebo aspon obcas zamávaj
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: RedHawk prekrocil 2Ktak-tak
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
30 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2