svetielko má meninyModerator: Moderátori
Keywords for this topic
svetielko, naj, meniny, všetko, erika, tak, dnes, želám
15 posts
• Page 1 of 1
svetielko má meninyDnes má svetielko meniny, tak Ti želám, Erika, všetko naj, naj, naj
Re: svetielko má meninyAj odo mňa všetko najlepšie k meninám, hlavne veľa lásky a zdravia, ostatné sa pridá
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: svetielko má meninydrahé svetielko
berúc si na plecia môj obľúbený červený rupsačik, myslím na teba...keby si vedela ako často....nielen dnes... ![]() Veľké Dielo je konané, aj keď ešte spíme.
Re: svetielko má meninyEšte raz všetkým veľmi pekne ďakujem.
Aj za tie korčule ... tak to si bol Ty ? ![]()
Re: svetielko má meninyneskôr, ale predsa, všetko naj
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: svetielko má meninyvsetko naj dodatocne, nech sa dari celej rodinke a hlavne tvojej krasnej zahradke
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: svetielko má meninysvetielko, dnes mas meniny podla ceskeho kalendara, tak vsetko dobre a hlavne bohatu urodu na zahradke
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: svetielko má meninySvetielko, veľa veľa lásky a radosti, splnenie túžob a snov, pevné zdravie a stáledobrú náladu želám
![]()
15 posts
• Page 1 of 1