ale hadam v skutocnosti nezabudla a vinko sa uz chladí
ozaj, kto by ta riadne prekvapil, keby ti zablahozelal?
čo takto dede?

WW6 oslavuje.Moderator: Moderátori
Keywords for this topic
oslavuje, kto, chladí, riadne, ozaj, keby, takto, dede, zablahozelal, prekvapil, skutocnosti, gigi, tusim, toho, tepla
77 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: WW6 oslavuje.no a tusim aj gigi z toho tepla volajako zabudla
ale hadam v skutocnosti nezabudla a vinko sa uz chladí ozaj, kto by ta riadne prekvapil, keby ti zablahozelal? čo takto dede? ![]() Som, aký som
Re: WW6 oslavuje.gigi nestiha, atilla, iba rano gratulaciu taku rychlu, ved som tu ani 24 hodin poriadne nebola, vela sa toho deje
všetko najlepšie k meninám - wlcko Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: WW6 oslavuje.VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINAM A MENINAM!
ps. Pri tom vsetkom co sa udialo sme ani gratulacie nestihli ale hadam to napravime co skoro ![]() ![]()
Re: WW6 oslavuje.Želám všetko naj
![]() Prirodzenosťou môjho srdca je súcit. Moje modlitby za 2hých majú veľkú moc a prinášajú im uzdravenie. Robím, čo môžem a súčasne si dovolím odpočívať. Vedome sa snažím nesúdiť seba ani druhých. Vážim si svoje súcitné srdce.
Re: WW6 oslavuje.o chvilu bude mesiac po, takze "akcne" gratulujem k okruhlym meninam
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: WW6 oslavuje.počuj, Broni, Ty si ale inak akčná ako tak dnes pozerám na fórum
![]()
Re: WW6 oslavuje.jj, a to som okrem komentovania aj poprecitovala skoro vsetky aktivne temy za posledne 3 mesiace
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: WW6 oslavuje.ved pozerám ze prichádza bronami
vitaj zase ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: WW6 oslavuje.![]() Offtopic: uz sme ale riadne offtopic ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: WW6 oslavuje.nevadi sak my mozeme, admin dovoli
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: WW6 oslavuje.mily wlcko,
vsetko dobre-lepsie-najlepsie k tvojim dnesnym narodeninam ![]() a ako sa poznam, tak rovnako blahozelam aj k bliziacim sa meninam ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: WW6 oslavuje.Aj ja sa pripájam
![]() Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.
pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
77 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4