Autopatia

Similia similibus curentur (podobné sa lieči podobným)

Moderator: vilcakul

Autopatia

Postby Adina » Friday, 25. December 2009, 16:01

Ahoj, možno ste tu už o tom písali, ak áno tak to niekam presuňte, zaujíma ma autopatia a jej výroba v domácich podmienkach, prípadne vaše skúsenosti. Chcela by som to vyskúšať, len tá nádoba na riedenie sa mi zdá dosť drahá, určite sa to dá aj nejako nenáročnejšie :grin: Najmä teda keby mal mať každý člen domácnosti vlastnú nádobu .. hehe *1*
Adina

Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership

Users Information Users Information

Re: Autopatia

Postby divoska » Friday, 25. December 2009, 17:06

velmi zaujimave, pocujem o tom prvy krat. a kolko to stoji ta nadobka cca?
a vitaj naspat mamina ;)
Image

lubim... teda som...
divoska
VIP
VIP

Years of membershipYears of membershipYears of membership

Postby Adina » Friday, 25. December 2009, 17:22

NO ja som našla v nejako českom obchode že okolo 600-700 korún ... ale na jednom fóre písala jedna pani že jej mama si nejako len napľula do pohára zaliala litrom /či kolko/ vody a popíjala tú pretečenú vodu a bolo .. Ale nič viac som nevygúglila ...je aj kniha, šetrím na ňu, ale ja vždy na niečo šetrím a potom s ikúpim niečo celkom iné .... he.

Last edited by WhiteWolfSix on Friday, 25. December 2009, 19:12, edited 2 times in total.
Reason: Link na youtube video zmenený na živé video.
Adina

Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership

Postby Adina » Friday, 25. December 2009, 17:31

http://www.autopatie.cz/ tu je tiež všeličo popísané.
Vo februári by mal byť v Blave kurz, ale neviem či sa mi podarí dostať, lebo akurát vo februári máme aj druhé školenie z Mamily ohľadom poradenstva v dojčení ... a to potrebujem k dalšiemu certifikátu .... AK by sa neprekrývali, možno sa prevezieme .. uvidím.
Adina

Postby Adina » Friday, 15. January 2010, 10:44

Kurzy autopatie
cesta ke zdraví

Kurz je určen pro všechny, kdo chtějí poznat tuto novou metodu, pozitivně ovlivňující organismus často až do té míry, že je schopen vlastními silami zlepšit či odstranit i dlouhodobé a tzv. „nevyléčitelné“ potíže, v průběhu času zlepšit životní pocit, zvýšit odolnost a nastolit vyšší harmonii v těle i v mysli. Metoda vyšetření, vedení případu, stanovení potence preparátu, opakování preparátu, spirituální filosofie léčby, historie metody, vyrůstající z klasické homeopatie, společné rozbory případů zaznamenaných na videu atp. Vhodné pro léčitele, lékaře a samoléčitele. Není nutná předchozí znalost homeopatie.

V průběhu cca roku na sebe navazují jednodenní, obvykle sobotní, kurzy Autopatie I, II a III. Účastníci již po absolvování kurzu Autopatie I. zvládají na základní úrovni metodu a jsou schopni řešit své praktické případy. Po účasti na všech třech částech kurzu obdrží osvědčení o absolvování a případně mohou být zařazeni do seznamu poradců v autopatii.

Cena jednodenního sedmihodinového kurzu je 600 Kč. Přihlášky a informace na adrese a telefonech Alternativy.

Ukázka zvukového záznamu kurzu Autopatie I.

Termíny kurzů:

30. 1. 2010 – konference Autopatie 2010

13. 2. 2010 – kurz I. – Bratislava 13.2.2010 od 9 - 17 hod
bližšie info diana@jost.sk alebo 0907 777 742
Adina

Postby divoska » Friday, 15. January 2010, 10:54

ooo vyborne, idem zistit, dakujeme za info
Image

lubim... teda som...
divoska
VIP
VIP

Years of membershipYears of membershipYears of membership

Postby kvapka » Tuesday, 19. January 2010, 17:27

Má niekto z Vás skusenosť s odorickymi kvapkami? mali by byt na unavu , imunitu a vraj by mali pomoct pri otehotnení... . Neuzivala som ich este, lebo ich neviem nikde v lekarni zohnat,ale nevzdavam to. Skor ma zaujima, ci ich niekto uz uzival a ako posobili. Resp. ak vie niekto mi dat tip, na bylinny pripravok, co dopomoze k vysnivanemu babatku, tak vam budem zo srda vdacna. Dakujem [smilie=flora008.gif]
kvapka

Postby RedHawk » Tuesday, 19. January 2010, 18:27

Skor moja skusenost je ze problem s otehotnenim je v blokoch v zene.

U mojich uspesnych zasahov sa to obislo s energetickymi zasahmi a bylinnymi zmesami priamo na zenu.
Cize vsetko site na osobu.

Pokial by si s tym chcela pomoct a mas blizsie do BA mozes na mna ak do BB skus ww6 :)
Obaja s tym uz mame skusenosti.
Image

Vo chvíľach mystického vytrženia sa stáváš havranom a vydáváš sa na púť ku hviezdam.
Image
Image

Image

Image
RedHawk
VIP
VIP

Years of membershipYears of membership

Postby Adina » Tuesday, 19. January 2010, 19:41

Aj ja si myslím, že ak sú nejaké problémy, treba to riešiť komplexne, nepíš čo presne si už absolvovala a aké sú presnejšie problémy, ale ja /ako masérka *1* /na tvojom mieste by som možno najskôr vyskúšala Mojžišovej cvičenia na odblokovanie panvy a panvových svalov, a môžeš to kľudne doplniť tými kvapkami. Neviem či máš na mysli tie z biofarmy Zuzky Homolovej,tie sú fajn na všeličo, môžeš vyskúšať. Obsahujú napríklad echinaceu, ľubovník je vždy výborný pre žienky, len pozor na slnko, rodiola v tomto prípade má upokojujúce účinky a ovplyvňuje činnosť žliaz, a leuzea priamo posilňuje pohlavné žľazy .. . /vraj aj u mužov ovplyvňuje potenciu, ale neskúšali sme :lol: /
Sú naozaj aj na imunitu a kopec iných problémov. Ale spoliehať sa na to že si dáš kvapky a otehotnieš ... noooo neviem :-k Ale držím palce nech sa ti to vydarí a tuto chlapci ti pomôžu. S terapiou myslím *4*
Adina

Postby kvapka » Tuesday, 19. January 2010, 19:58

:-) dakujem za info. momentalne beriem femi kvapky J.Veseleho. O metode mojzisovej cvicenia som pocula, akurat ma odradza jedna vec, ze je to ,,dlhodobe,, musi sa to cvicit pol roka a presne tych 6 mesiacov sa nesmie pokusat o dieta, lebo by doslo k potratu. Mne sa 6 mesacny odklad od ,,nadeje,, zda strasne dlhyyyy, lebo mam pocit, ze uz nie je cas na odklad. Kompenzujem to aspon pohybom so psom, snazim sa kazdy den nieco prejst pesi a viac menej beham po schodoch,ze vynechavam vytah ( v praci), doma s taskami to nepraktizujem:-).
kvapka

Postby Adina » Wednesday, 20. January 2010, 09:39

Tak tých 6 mesiacov je najmä vtedy, ak sa žena už roky pokúša otehotnieť a nejde to . To zrejme nie je tvoj prípad, nieekdy stačí napravenie panvy aj na prvý krát /napríklad poznm prípady s Dornovou metódou/, a cviky sa majú aj v tehotenstve cvičiť, ale už sú upravené, aby nedošlo k potratu, ale stále to spevňovalo to čo má byť pevné ... Ale ja nie som cviciteľkou tejto metódy, takže to by ti namieru podla mňa spravili, ako mám informácie.
Ale zas na druhej strne si myslím, že ak už ťa ktosi vyzerá na hviezdičke, tak ťa intuícia sama navedie, čo bude pre teba prospešné. A ešte - deti učia najmä trpezlivosti , na mne sa tiež pri tom namakali , ale vo veľkej miere sa im to podarilo .. všetkým trom ;)
Adina

Postby kvapka » Wednesday, 20. January 2010, 19:33

:-) popozeram na nette tie cvicenia... ...trpezlivosti by sa mali ucit aj svokry :-), aby nemé vycitky neostavali visiet vo vzduchu... *8*
kvapka

Postby RedHawk » Wednesday, 20. January 2010, 19:40

svokra je vzdy ten upozornujuci element... a to nemam nic voci svokram *49*
Image

Vo chvíľach mystického vytrženia sa stáváš havranom a vydáváš sa na púť ku hviezdam.
Image
Image

Image

Image
RedHawk
VIP
VIP

Years of membershipYears of membership

Return to Homeopatia