Lieky prvej pomoci

Similia similibus curentur (podobné sa lieči podobným)

Moderator: vilcakul

Keywords for this topic
zip, img, forum, smilies, images, lieky, gif, annwin, offtopic, prvej, http, pomoci, eek, xchat, icon

Re: Lieky prvej pomoci

Postby WhiteWolfSix » Sunday, 11. May 2008, 16:25

Offtopic: A čo si ty citovať zabudla?ImageImage
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby Dorje » Sunday, 11. May 2008, 16:47

Image Image
[HIGHLIGHT=#ffffff]Never tomu, čo vidíš vlastnými očami. Všetko, čo ukazujú, sú hranice. Pozeraj sa svojím vnútrom, objavuj, čo už poznáš a pochopíš, ako treba lietať.[/HIGHLIGHT]
Dorje

Users Information

Postby GigiViera » Thursday, 20. May 2010, 19:02

vilcakul, je nieco specialne po najdeni kliesta? miesto je zacervenane teraz sme ho odstranili, nebol tam dlho. ani netusim kde na dieta skocil, bol dnes iba v kine *1* ci len tak padol zo stromu cestou ku autu :-k
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby RedHawk » Thursday, 20. May 2010, 20:02

hm mam dobre skusenosti s mentolovym olejom.
RedHawk

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Friday, 21. May 2010, 05:29

ja som myslela ako prevenciu aby daco nechytil. Za chvilu ho pozriem ci mu to zmizlo do rana.
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
GigiViera

VIP

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Friday, 21. May 2010, 05:34

Aj pre ostatných: O borelióze a homeopatii
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby RedHawk » Friday, 21. May 2010, 16:28

GigiViera wrote:ja som myslela ako prevenciu aby daco nechytil. Za chvilu ho pozriem ci mu to zmizlo do rana.

noo to by aj mna zaujimalo. Lebo nejde len o boreliozu.
RedHawk

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Friday, 21. May 2010, 16:37

zatial mu to vcelku mizne. Ale priznaky sa mozu objavit az po 4 tyzdnoch, co nie je bohvie co.
teda extrakcia bola spravena hned vcera, aj to by alo pomoct. ale zas nie kazdy nieco chyti tak hadam bude ok.
Image
GigiViera

VIP

Users Information

Postby RedHawk » Friday, 21. May 2010, 16:42

:) no a co takto mali sken na dialku :)
RedHawk

VIP

Users Information

Postby Indriel » Friday, 21. May 2010, 22:25

Treba sledovat miesto od kial bol kliest extirpovany, do 4 tyzdnov sa moze objavit erythema migrans - zacervenanie s bielym prejasnenim, ktore moze migrovat po tele, tiez byva zvysena teplota, nocne potenie a sucho v puse ( konecne vyuzijem niekde aj skolu ), pokial nieco take zbadas u lekara treba odobrat krv a zaslat ju na serologicke vysetrenie aby vysetrili ci niesu pritomne protilatky uz v organizme.

Ale nie kazdy kliest je nakazeny, je dobre ak kliesta pred vybratim nicim zdoraznujem nicom nepotierate a neupchavate mu tym otvory ktorymi dycha, lebo ked sa upchaju doslova sa vyvracia do rany ktoru sposobil a tym padom aj vyvracia bakterie ak je hostitelom , pekny vecer.
Prirodzenosťou môjho srdca je súcit. Moje modlitby za 2hých majú veľkú moc a prinášajú im uzdravenie. Robím, čo môžem a súčasne si dovolím odpočívať. Vedome sa snažím nesúdiť seba ani druhých. Vážim si svoje súcitné srdce.
Indriel

Users Information

The following user would like to thank Indriel for his or her post:  Users Information

Previous