duves wrote:mam toho viac, chcete čítať?
myslim, ze by si mohol objasnit za co sa ta cena vlastne udeluje
Aj ked vysvetlenie je troska...cynicke, aspon podla mna reg "ja-to-racej-neprezradim"
Naše najobľúbenejšie vtipy 2Moderator: Moderátori
Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
quote, kqusbg, vysvetlenie, troska, ked, cena, udeluje, cynicke, vlastne, podla, racej, neprezradim, reg, mna, aspon Chlapík príde do krčmy s havranom na pleci.
"Mne 10 a havranovi 11." Vypije on, vypije havran. "Kde ste zohnali toho vtáka?", spýtal sa barman. "No...", pustil sa do vysvetľovania chlapík. "Chytil som zlatú rybku a prial som si krásny dom, super ženu a vtáka čo veľa vydrží."
Boh si na chvíľu povolá Busha, Putina a Dzurindu a hovorí: "Zavolal som si vás, lebo patríte medzi najdôležitejších ľudí na Zemi a chcem Vám oznámiť dôležitú správu. Za týždeň bude koniec sveta. Naložte s touto informáciou, ako uznáte za vhodné."
Bush hneď zvolá kongres a hovorí: Dámy a páni, mám pre Vás dve správy, jednu dobrú a jednu zlú. Prvá je, že Boh existuje, takže sme neverili nadarmo, a tá druhá - zlá, že o týždeň bude koniec sveta. Putin tiež predstúpi pred národ: Nesiem vám dve zlé správy. Boh existuje, čo sme si doposiaľ nemysleli a ešte k tomu o týžeň bude koniec sveta. Dzurinda s úsmevom predstúpi pred svojich a hovorí: Mám pre vás dve dobré správy. Patrím medzi troch najdôležitejších ľudí na svete a druhá: Fico o dva týždne nevyhrá tieto voľby.
takže šibnutá som do tretice ktorá je ta strana Nadej veru neviem, druhu OKS doporučenú prvý raz počujem neviem čo to je a tretia SDKU - no čojaviem,pači sa mi vždy modra farba... Duves, Ty nemáš chybu keď take nájdeš... ![]()
No Duves . Uz som sa skontaktovala aj s predsedom "mojej" strany (upozornila som ho na chyby na stranke ).Ale mne to uz po treti raz vychadza tak isto a bez toho, aby som si pamatala, co som pisala predtym - no asi to iste . Ale musim sa priznat, ze tá "moja strana" mi je po vôli furt, odkedy sa narodila a jej predseda najmä ( Nech žije doktor Tatar! ) To su ale vtipy ![]()
Manželé po třicítce se vrací ze společnosti a ukládají se ke spánku.
Muž se na poslední chvíli před ulehnutím vytratí z pokoje. Dojde do kuchyně a za chvilku se vrací se sklenicí a podává ji ženě. "Co to je?" ptá se manželka zmateně. "Aspirin, proti tvé bolesti hlavy." "Ale mne nebolí hlava!" "Ha! A mám tě!..." Všetko čo sa nám deje v našom osobnom vesmíre súvisí s nami, aj keď si často myslíme opak. Skutočne je všetko len naším odrazom.
pozn.: Pôsobil som tu ako: r.monr. a Zrak2
Pepa prijde v noci spolecensky ponekud unavený domu.
Svalí se do postele vedle manzelky a usne. Najednou se ocitne pred nebeskou bránou. Svatý Petr mu ríká: "Tak vidís, Pepo, umrel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proc, svatý Petre? Vzdyt já toho mám jeste tolik v zivote udelat? Neslo by to nejak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poskrábe za uchem a ríká: "No, slo, ale mohl by ses vrátit jedine jako slepice. Chce??" "To vís, ze chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý perím, a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. Vtom si ho vsimne kohout, a ptá se: "Á, ty ses tu nová. Jak se ti vede?" "No, slo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajícka, to je v porádku. Jenom je sneses, tak to prestane." Za chvilku Pepa snese první vajícko. Stestím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a tretí vajícko. Najednou ním nekdo trese. "Co je, co se deje?" "Seres do postele, ty prase", kricí manzelka.
Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni. V Paskově si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne, cikánka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují. Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná, tak vytáhne sukni ještě výše a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Cikánku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a řekne kamarádovi:
"Juro, cítíš to taky? Smrad jak v piči - Ostrava! Vystupujeme!!!"
Jede namazaný chlápek večer domů, když ho zastaví policajti. Dají
mu fouknout do balónku a trubička se zazelená. Tak začnou vyplňovat papíry, když v tom se ozve plechový rachot - na blízké křižovatce se srazila tři auta. Policajti se tam okamžitě rozběhnou a chlápek chvíli váhá, pak sedne do auta, dojede domů, zavře auto do garáže a jde spát. Asi za hodinu zazvoní policajti a ptají se ho: "Kde jste byl asi tak před hodinou?" - "Kde bych byl. Doma, spal jsem." - "Vy máte červenou felicii?" - "No, to mám." - "A mohl byste nám ji ukázat?" Chlápek vezme klíče, dojde ke garáži, zvedne vrata a tam stojí policejní forman s blikajícím majáčkem.
Rozprávajú sa dvaja muži o ženách. Prvý hovorí:
-Žena je ako platňa, obohrá sa a vymení za novú. Druhý na to povie: -Vieš, kamarát, tá platňa sa dá otočiť na druhú stranu a až potom sa môže vymeniť. Blízko stojaca babka ich počuje a takto sa im prihovorí: -Ej, chlapci, chlapci, veci sa majú inak! Ak je platňa obohratá, vymení sa ihla a hrá pekne ďalej!
V Rusku vymreli vsetci kocúri, tak sa zúfalé macky rozhodli pozvat
> superkocúra z USA, aby vyriesil danú situáciu. Vsetky macky ho sli > cakat na letisko. Prvá bola hlavná macka, ktorá si vydupala, ze s ním > pôjde prvá. > Hlavná macka odisla so superkocúrom a vsetky ostatné macky cakali celú > noc a celý den. Nakoniec sa hlavná macka priplazila celá znicená a > macky na nu naliehali, aby im porozprávala, aké to bolo. > 'Moje zlaté, predstavte si to: > Najskôr jedenkrát za komínom, potom trikrát na lavicke, osemkrát na > smetiaku, dvakrát na chodníku, sestkrát pri jazierku, styrikrát pred > restauráciou a dvakrát v parku mi porozprával ako vo Vietname prisiel > o gule a vtáka...' > > Jede borec v klídku 150 Km/hod po dálnici a najednou vidí, že se na > něj pověsili policajti. > Říká si: "Zkusím ji ujet." Tak přidá na 160, na 180, na 200 km/hod, > ale pak to vzdá a zastaví. > Policajti před něj zajedou, jeden vystoupí a jde k němu: "Helejte > se, pěkně Vám to jede, ale my už toho máme dneska moc, jestli od Vás > uslyšíme nějakou hezkou výmluvu, tak vás pustíme." > "No", povídá chlap, "mně včera utekla manželka s jedním policajtem > a tak jsem si myslel, že mi ji chcete vrátit." > "Jeďte !!!". > > > > Oznam Ministerstva financií > > Radi by sme Vás informovali, že vzhľadom k vstupu do EÚ a k > očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.5.2008 > sexualna poloha, ktorá je všeobecne známa ako 69, mení na 1,525. > > S pozdravom MF SR