A už to tu zase plieska ... Dúfam to stihnem poslať, kým zase vypadne elektrika
PočasieModerator: Moderátori
Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
zase, som, veru, pratala, pocit, hneď, mám, dlhšom, pobyte, nazad, ten, istý, poslať, kým, vypadne VeruVeru tak. MInule som bola v BB na tej reťazi, to je strašný vzduch. Naša babka vždy vravievala, že nechce ísť do mesta, lebo sa tam zadusí. Po dlhšom pobyte tu mám ten istý pocit. Hneď som sa pratala nazad. Tu je vzduuuuuuuuuuuch.
A už to tu zase plieska ... Dúfam to stihnem poslať, kým zase vypadne elektrika Ved kukam ze nic neprsi. Vonku je sice teraz prijemne, cestou do obchodu to bolo super, ale kedze presvecuje slnko, dlho asi chladok nebude...
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
to je nic, to my v bratislave, mame aj 34st, vcera teda aspon bolo...a aj burky mame riadne...je tu teraz ako keby bolo uplne zatmenie slnka...reg "aj-lode-na-dunaji-sa-nam-tu-zrazaju"
Uff, a ja cely den vonku zajtra ... Včera som šla okolo novopostaveného domčeka a na vchodových dverách: teplomer ako moja noha čo ma veľmi potešilo, ked som sa na vlastné oči mohla presvedčiť, že v tieni je 29 stupňov. Keby som mala dom pri ceste, tak si nainštalujem tiež takú užitočnú vecičku (aj pre verejnosť) ![]()