Počasie

Toto je miesto pre príspevky, ktoré nespadajú do žiadnych iných tém ANNWIN fóra

Moderator: Moderátori

Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
tak, mensina, drviva, ivvi, quote, iného, ked, tomto, územia, mozno, som, reg, mapach, inych, uzemi

Postby Anonymous » Thursday, 29. June 2006, 14:13

WhiteWolfSix wrote:JoLi: jj, je to tak, väčšina blavákov si myslí, že okrem BA už na svete nič iné nie je, tak načo by robili nejaké mapy iného územia? *40*

ja som v tomto mensina, aj ked mozno drviva...
to je aj taka kapela, drviva mensina..

reg "asi-spievaju-o-mapach-inych-uzemi"
Anonymous

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby joli » Thursday, 29. June 2006, 14:13

duves aj by som ti sem dal link ale stašne sa mi nechce ani hýbať ani hladať :)

som totalne lenivííííí, myslim ale ze to bola daka mapka zo stranky o zrazkach ci oblakoch, uz neviem presne
joli

Users Information Users Information

Postby Lyra » Thursday, 29. June 2006, 14:25

...a vždy s úsmevom ;)
Lyra

Postby duves » Thursday, 29. June 2006, 14:25

JoLi wrote:duves aj by som ti sem dal link ale stašne sa mi nechce ani hýbať ani hladať :)

som totalne lenivííííí, myslim ale ze to bola daka mapka zo stranky o zrazkach ci oblakoch, uz neviem presne

Jasne, to bolo odo mna. Takze to je radarova snimka odrazu oblacnosti a zrazok. Vedia to prekonvertovat na intenzitu zrazok za nejaky casovy limit (24 hodin?), Ak chyba nejaka cast, mohol tam byt technicky problem.
Inak mapy mame dobre. Nase bratislavske komare sa podla nich dobre orientuju pri migrovani na BB *1* .
duves

Vylúčení

Postby joli » Thursday, 29. June 2006, 14:26

jeee ano to je ono a ešte kopec dalsich

diki za tvoju snahu

:smt023
joli

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 29. June 2006, 14:28

duves wrote:Inak mapy mame dobre. Nase bratislavske komare sa podla nich dobre orientuju pri migrovani na BB *1* .

Veď hej, kebyže ich nedovezú autom priamo do BB, tak sem sami netrafia. *47*
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby duves » Thursday, 29. June 2006, 14:28

Lyra wrote:http://www.chmu.cz/meteo/rad/data/0606272330.gif toto? :wink: ...

Hej. to je stranka ceskeho meteor.ustavu, cize primarne monitoruju uzemie CR. My mame nas ustav, ale zo skusenosti viem, ze su tam vypadky, cize slovensko nie je vobec *40*
duves

Vylúčení

Postby Lyra » Thursday, 29. June 2006, 14:35

http://www.shmu.sk :cheer: ...

su tam aj družicove či aké zabery :D ...
...a vždy s úsmevom ;)
Lyra

Postby Lyra » Thursday, 29. June 2006, 14:38

duves wrote:
Lyra wrote:http://www.chmu.cz/meteo/rad/data/0606272330.gif toto? :wink: ...

Hej. to je stranka ceskeho meteor.ustavu, cize primarne monitoruju uzemie CR. My mame nas ustav, ale zo skusenosti viem, ze su tam vypadky, cize slovensko nie je vobec *40*

ja len viem, že pravidelne, ked pridavaju obrazky a tieto blbosti, tak im to občas vypadne *47* ...
...a vždy s úsmevom ;)
Lyra

Postby duves » Saturday, 01. July 2006, 11:20

Neviem prečo si "horniaci" myslia, ze ich sa povodne netykaju. Zrejme situacia zo Ždiaru je iba videomontáž, alebo Ždiar leží na Žitnom ostrove *47* .
Pre pametnikov este uvadzam datum 08.07.1997 a obec Troubky k tomu:
TROUBKY
duves

Vylúčení

Postby Anonymous » Saturday, 01. July 2006, 11:58

este jedna linka k pocasiu, su tam aj predpovede v tom zmysle, ze graficky vidite pravdepodobnostny pohyb mrakov, a kde bude asi tak prsat, zatial to viacmenej vychadzalo.

Numerical Weather prediction

reg "rosnicka"
Anonymous

Users Information

Postby Alrisha » Saturday, 01. July 2006, 14:16

:smt024 ja asi celý deň tu budem sedieť a obzerať počasie, mapy a neviem co este... Uz od rana sa chystam do prírody a neviem sa odlepiť od PC, lebo tu je vždy niečo najčerstvejšie a súrne... P O Č A S I E :cheer: [smilie=flora008.gif] *85*
Alrisha

VIP

Postby WhiteWolfSix » Saturday, 01. July 2006, 14:19

:smt023 *1*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby duves » Monday, 03. July 2006, 07:50

registrovany wrote:este jedna linka k pocasiu, su tam aj predpovede v tom zmysle, ze graficky vidite pravdepodobnostny pohyb mrakov, a kde bude asi tak prsat, zatial to viacmenej vychadzalo.

Numerical Weather prediction
reg "rosnicka"

Zaujimava stranka a tiez doporucujem pozriet model pohybu mrackov na
http://www.wetterzentrale.de/pics/avnpanel4.html
Buduci tyzden nas cakaju zrejme vydatne zrazky. Boze kedy to skonci? Lesy v Karpatoch su uz same blato! *13*
duves

Vylúčení

Postby Alrisha » Monday, 03. July 2006, 09:20

:smt024 (Nech prší mierne a každý deň *18* Nech prší mierne a každý deň *18* Nech prší mierne a každý deň *18*) AMEN.[smilie=sm033.gif]
nám začali rásť konečne huby a polievanie záhradky je na samospúšť [smilie=flora008.gif] Rastlinky rastú ako divé, všetko je dobré ako je, aj horúčavy ustúpili *16* *16* *16*
Alrisha

VIP

Postby WhiteWolfSix » Monday, 03. July 2006, 09:36

Podľa dnešnej 10-dňovej predpovede podľa Dr. Iľka by malo byť bez zrážok až do budúcej stredy. Ojedinelé zrážky sú očakávane ešte dnes a potom dlho, dlho nič.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby duves » Monday, 03. July 2006, 09:41

Alrisha wrote::smt024 (Nech prší mierne a každý deň *18* Nech prší mierne a každý deň *18* Nech prší mierne a každý deň *18*) AMEN.[smilie=sm033.gif]
nám začali rásť konečne huby a polievanie záhradky je na samospúšť [smilie=flora008.gif] Rastlinky rastú ako divé, všetko je dobré ako je, aj horúčavy ustúpili *16* *16* *16*

Ja z hub jedavam iba šampiňony a hlivu ustricovu. Ale je pravda, ze to vlhko napomoze rastu lesnym hubám. Tak pozor na muchotravky. Vraj ta nejjedovatejsia je tak ucinna, ze staci iba kusok plodnice co by sa za nechet vmesti a uz nepomoze ani svetena voda. *8*
duves

Vylúčení

Postby duves » Monday, 03. July 2006, 09:43

WhiteWolfSix wrote:Podľa dnešnej 10-dňovej predpovede podľa Dr. Iľka by malo byť bez zrážok až do budúcej stredy. Ojedinelé zrážky sú očakávane ešte dnes a potom dlho, dlho nič.

Tie zrazky sa ocakavuju, ze prejdu cez francuzsko a taliansko, rakusko a scasti aj my od tej stredy. Lenze staci mala odchylka a moze to byt vsetko inak. Napriklad uz o 2 dni bude model na buduci pondelok vyzerat rozdielne.
duves

Vylúčení

Postby WhiteWolfSix » Monday, 03. July 2006, 09:48

Jasné, veď 10-dňovku robí Ilko každý druhý deň, t.j. pondelok, streda, piatok.
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Postby Lyra » Monday, 03. July 2006, 11:10

WhiteWolfSix wrote:Podľa dnešnej 10-dňovej predpovede podľa Dr. Iľka by malo byť bez zrážok až do budúcej stredy. Ojedinelé zrážky sú očakávane ešte dnes a potom dlho, dlho nič.

Hm, len aby od zajtra večer nepršalo na Liptove, lebo cele dni moknut *8* ...
...a vždy s úsmevom ;)
Lyra

PreviousNext