Predstavte sa fóru

Toto je miesto pre príspevky, ktoré nespadajú do žiadnych iných tém ANNWIN fóra

Moderator: Moderátori

Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
predstavte, som, pre, psika, quote, gyd, fóru, spravnu, moze, naviest, cestu, akou, nasla, smerovat, liecbu

Re: Predstavte sa fóru

Postby MisheliQ » Thursday, 04. August 2011, 12:49

Dejna wrote:Dobry den prajem vsetkym. Moje meno je Dana a na Vase forum ma priviedlo hladanie informacii ohladom liecby svojho psika prostrednictvom homeopatik a vobec prirodnej mediciny.
Moj zivot su hlavne zvierata, milujem potkaniky, kone, psikov, macicky, vsetko zo zvieracej rise. Pomaham karantennym staniciam pre psov, tyranym konom, som aj aktivny konickar, potkanickar a psickar :)
Co ocakavam? Radu, napad, odporucanie, cokolvek, co ma moze naviest na spravnu cestu akou liecbu smerovat.
Nasla som Vas cez moju maminu, ktora vyhladavala na internete tiez pomoct pre mojho psika.

Jeej vitaj! [smilie=flora008.gif] a kvôli čomu si hľadala niečo ohľadom liečby tvojho psíka? Čo mu je??
MisheliQ

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby madagaskar » Tuesday, 09. August 2011, 12:34

ahojte, rád by som sa predstavil, lebo som na tomto fóre nový, aj keď už som pár príspevkov poslal.

Kto som?

Som momentálne študent posledného ročníka vysokej školy v odbore politológia. Som športovo založený, niekedy prehnane komunikatívny, inokedy uzavretý, typický náladový človek.

Ako som sa dozvedel o Annwin fóre?

Odporučil ma na neho jeden spoludiskutujúci na inom fóre, pretože som hľadal odbornú pomoc s jedným problémom, o ktorom som tu už písal v inom toppicu.

Čo ma zaujíma?

Zaujímam sa o svoj duševný rozvoj, pretože ešte donedávna som bol výlučne materiálne založený človek, ale jeden spontánny mimotelový zážitok ma upozornil na možnosti duchovne dospieť a rozšíri svoj obzor. Zaujímam sa hlavne o možnosti využitia LD a tranzu. Priznám sa, že o prax v AC sa momentálne nepokúšam, aj keď ako už mi bolo vysvetlené tranz a AC majú veľa spoločného, ale nie je to moja priorita.

Čo očakávam od mojej aktivity na tomto fóre?

Očakávam vlastne uvedenie do praxe to čo som napísal vyššie. Rád sa podelím o svoje názory s inými a rád si prečítam aj ich názory.

Pozdravujem všetkých členov Annwin fóra, či u aktívnych alebo pasívnych a veľa zdaru vo fyzickom a duchovnom rozvoji.

Madagaskar
madagaskar

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Tuesday, 09. August 2011, 14:22

Vitaj [smilie=sm033.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby marcelitaa » Sunday, 21. August 2011, 18:24

Ahojte
Rada by som sa predstavila . Volam sa Marcela som mamina 4 krasnych deti . Vase forum som nasla nasla nahodou ked som riesila svoju zvedavost ale zaroven aj radu . Zaujimam sa o prirodu rada pestujem kvety . Mam rada zvierata , dva krasne tvory mame aj doma . Od fora ocakam ze ziskam vela novych vedomosti
marcelitaa

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Sunday, 21. August 2011, 19:32

Vitaj [smilie=flora008.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Pjotrik » Sunday, 21. August 2011, 22:10

Nie som tu úplne nový, ale predstaviť som sa zabudol :roll: , takže

1. Kto si?
21-ročný chalan študujúci informatiku :smt024 , ktorý sa snáď posunie ďalej v tejto inkarnácii

2. Čo Ťa zaujíma, čomu sa venuješ?

skôr, že čo ma nezaujíma :) momentálne sa pripravujem na polmaratón, čítam si niečo z fyziky a snažím sa pochopiť tajomstvá podvedomia

inač to je všetko možné - hra na klavír, šport, pokusy niečo nakresliť :grin: , šitie *1* , učenie sa, tvorenie

3. Čo (aký zámer) Ťa priviedlo na ANNWIN fórum?

cesta jednotlivca je ťažká. preto niekedy pomôže poradiť sa s inými a skúsenejšími

4. Čo od tohto fóra očakávaš?

rady, pomoc, možnosť spoznať nových ľudí

5. Ako si nás našiel/našla?

bolo to náhodou cez google

hatoff
Pjotrik

Users Information

Postby kawa » Wednesday, 14. September 2011, 19:51

Som kto som.
Zaujímam sa o duchovno, pričom buddizmus zohral a zohrava v tomto poznávaní významnú rolu.
O tomto fóre som sa dozvedela náhodou a očakávam od neho hlavne ďalšie informácie, inšpirácie a komunikáciu, s duchovne zameranými ľuďmi. Tých nikdy nie je dosť, takže sa teším... :smile:
kawa

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 15. September 2011, 05:49

Vitaj! *18*
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby potok » Thursday, 24. November 2011, 20:01

Ahojte, rada by som sa predstavila

1. Kto si?
39 ročná, tešiaca sa životu a stále sa učiaca, mám vyštudovanú ekológiu, ale momentálne pracujem ako opatrovateľka chorých ľudí

Mám rada prírodu a ľudí, trampujem, rada spávam pod holým nebom, veľa tancujem, cvičím čchi-kung, meditujem, zaujíma ma osobný vývoj, ekológia a liečenie

podeliť sa so svojimi skúsenosťami a tiež sa niečo nové dozvedieť

rady, spoznať vývoj aj druhých ľudí, pomôcť

Hľadala som niečo o astrálnom cestovaní, tak som tu a teším sa , že toľko ľudí postupuje dopredu

potok

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 24. November 2011, 21:00

Vitaj na fóre, potok. [smilie=flora008.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby rybička » Thursday, 22. December 2011, 14:12

1. Kto si?
Ohnivý kôň stále učiaci sa pokore
zdravý život-strava,bykinky, varenie, pečenie,záhrada, ezoterika /široký pojem/- v každom obdobi ma uchváti iná jej časť reiki,numerologia,kamene,feng shuej , astrálne cestovanie........., knihy, zvieratá-hlavne psy
zvedavosť
nové informácie
5. Ako si nás našiel/našla? (tu napíšte či ste nás našli náhodou, alebo nás niekto odporučil, príp. iný spôsob)
uz si nepamatám, určite cez nejaký iný článok na nete
rybička

Users Information

Postby rybička » Thursday, 22. December 2011, 14:13

ach ouvej, zaujimaju ma bylinky a nie bykinky *51*
rybička

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 22. December 2011, 15:22

Vitaj rybička [smilie=flora008.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby zelator » Thursday, 29. December 2011, 14:32

1. Kto si?
sama neviem...ale ževraj "Jsme hraví, bavící se tvorové, vydry vesmíru"
Zaujíma ma duchovno a sila mysle.
Hľadala som a hľadám odpovede, pomoc, radu.
Že nájdem odpovede, pomoc, radu. a možno niekoho, kto mi bude rozumieť.
5. Ako si nás našiel/našla? (tu napíšte či ste nás našli náhodou, alebo nás niekto odporučil, príp. iný spôsob)
Náhodou...vlastne náhody neexistujú, takže ma sem priviedlo niečo iné....ale nie som tu na odporúčanie nikoho konkrétneho.
zelator

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 29. December 2011, 18:24

Vitaj zelator [smilie=flora008.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Vick » Thursday, 19. January 2012, 13:23

1. Kto si?
Obyčajný človek, ktorý si rád užíva život a verí zákonu príťažlivosti (to ako premýšľam, to mám) a s tak trochu vlastnou filozofiou a otvorený voči všetkému. Teda aspoň sa snažím nemať predsudky a tak. :smile:
Zaujíma ma duchovno, meditácia a pod. Skôr tie abstraktné veci. No v podstate som v týchto veciach dalo by sa povedať začiatočník a rád by som sa dozvedel viac. :smile:
Cez Google som hľadal niečo o astrálnej projekcii a toto fórum som mal medzi výsledkami. Celkom ma zaujalo. :smile:
Ako som už napísal. Nové poznatky, snáď aj nejaké zapájanie sa do diskusií na úrovni, ak k tomu budem mať čo povedať. :smile:
Náhodou. Viď otázka číslo 3. :smile:
Vick

Users Information

Postby lady miracle » Monday, 14. May 2012, 12:47,
using » Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2 » Windows XP Windows XP » Screen Resolution: 1280 x 800 1280 x 800.

Dobrý deň.
Som z Košíc a stala som sa šamankou, asi som ňou bola odjakživa, nešibe mi,viem to dokázať a tak hľadám niekoho kto mi s tým vie pomôcť, pracovať s energiami. ďakujem
ako sa pridavaju fotky?
lady miracle

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Monday, 14. May 2012, 14:35,
using » Firefox 1 Firefox 1 » Windows 7 64 bits Windows 7 64 bits » Screen Resolution: 1680 x 1050 1680 x 1050.

Vitaj, miracle, na fóre. Ak máš na mysli pridávanie fotiek do osobnej galérie, tak toto môže zatiaľ využívať úzky okruh užívateľov (VIP a bloggeri).
ImageImage
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Previous