PROSBA O POMOC S DOTAZNÍKOM K POSTUPOVEJ PRÁCI

Toto je miesto pre príspevky, ktoré nespadajú do žiadnych iných tém ANNWIN fóra

Moderator: Moderátori

Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
oodqq, dotazníkom, pomoc, ľudí, veľmi, postupovej, práci, tmou, pravidelne, ktorí, url, prosba, terapiu, meditujúcich, font

PROSBA O POMOC S DOTAZNÍKOM K POSTUPOVEJ PRÁCI

Postby Michaela » Saturday, 21. January 2012, 21:17

Zdravím:)

volám sa Michaela študujem tretí rok psychológiu v Olomouci, pracujem teraz na postupovej práci na tému Metódy rozvoja všímavosti: meditácia a terapia tmou. V rámci výskumu štandardizovaným dotazníkom porovnávam skupinu ľudí pravidelne meditujúcich, tých ktorí absolvovali terapiu tmou a "bežných" ľudí ktorí pravidelne nemeditujú ani neabsolvovali takúto terapiu.

Chcela by som teda poprosiť o pomoc so spomínaným dotazníkom. Budem veľmi vďačná za každého z vás , kto si nájdete na to chvíľku. Najťahšie sa mi zbiera skupina ľudí meditujúcich, preto mi napadlo napísať tu na fórum. Vyplnenie trvá približne 15minút a veľmi, veľmi by ste mi tým pomohli.

Tu je link na spomínaný dotazník

Ďakujem za pomoc a krásny večer prajem.
Last edited by WhiteWolfSix on Sunday, 22. January 2012, 21:36, edited 1 time in total.
Reason: Opravený link
Michaela

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace