O výkaloch

Toto je miesto pre príspevky, ktoré nespadajú do žiadnych iných tém ANNWIN fóra

Moderator: Moderátori

Forum rules
V tejto sekcii sú témy raz mesačne prečisťované podľa nasledovných podmienok. Téma ktorej posledný príspevok je starší ako 90 dní a nebola zobrazená viac ako 60 dní je presunutá do koša.
Keywords for this topic
cenu, alebo, proces, som, výkal, môjho, výkalu, ako, knxs, načo, kto, anubis, quote, výkaloch, toho

O výkaloch

Postby perzeus » Tuesday, 10. January 2012, 14:55

Anubis wrote:Zrak1.
Zisťovať človeku "kto je a načo tu je" má hodnotu toho psieho výkalu ... ešte že ten "hovienkár" to pozbiera.

anubis, aj vyprázdnenie sa organizmov je prirodzený proces, z ktorého vznikne ako produkt/dôsledok výkal. Si zober že by si tento proces preskočil. Alebo tvoj pes. Asi by ťa ako človeka roztrhlo... :roll: Aj toho psa, alebo skôr by zdochol...T.j. z môjho pohľadu má výkal neopakovateľnú cenu. V tvojom porovnaní má preto pre mňa cenu kto som a načo tu som a môjho pochopenia výkalu cenu zlata. Alebo zachránenia ľudského života. Ale nikomu neupieram právo, aby ho rozdrapilo.. :grin:
perzeus

Vylúčení

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: O výkaloch

Postby Anubis » Tuesday, 10. January 2012, 21:14

perzeus.
Keďže si bol totálne mimo misu, presunul som tvoj príspevok do vhodnejšieho fóra.
Som presvedčený, že nájdeš mnoho priazdnivcov rôznych tém o vyprázdňovaní, ale mňa také veľmi neberie. O tráviacom trakte a jeho výslednom produkte sa mi nechce baviť.
V mojom prímere (po tvojom "porovnaní") ani tak nešlo o ten psí výkal ako o toho, kto ho zbiera. Samotný psí výkal bol spomenutý už len ako odpad.
Priznám sa, trošku ma prekvapili tvoje otvorené vyznania o tom, že z tvojho pohľadu má výkal neopakovateľnú cenu a že má z tvojho pochopenia výkalu cenu zlata. Samozrejme, každý má právo na také záľuby, aké mu vyhovujú, takže nevidím dôvod to nejako komentovať...
Image

װען פוץ שטײן דער שכל יז שטום
ירד לקלח עליה
Anubis

Globálny moderátor

Users Information

Postby perzeus » Tuesday, 10. January 2012, 23:01

Anubis wrote:perzeus.
Keďže si bol totálne mimo misu, presunul som tvoj príspevok do vhodnejšieho fóra.
V mojom prímere (po tvojom "porovnaní") ani tak nešlo o ten psí výkal ako o toho, kto ho zbiera. Samotný psí výkal bol spomenutý už len ako odpad.

anubis, keďže nemám možnosť presúvať si niekde niečo na základe vlastného uváženia, napíšem ti to takto: tiež si nikde predtým neuviedol, že hlavná postava a tým pádom aj pointa tvojho príbehu o výkaloch je práve v tom zberačovi výkalov ..... *8*
Anubis napísal:

Anubis wrote:Zrak1.
Zisťovať človeku "kto je a načo tu je" má hodnotu toho psieho výkalu ... ešte že ten "hovienkár" to pozbiera.

Možno by nebolo od veci, keby si sa na jar, keď bude roztopený sneh, rozhodol prebehnúť po nejakom sídliskovom parčíku. :cheer: A najlepšie na boso. Daj potom vedieť, či tých tvojich zodpovedných "hovienkárov" nemáš len tiež ako ilúziu... :lol: V tom prípade nám naozaj hrozia tebou už spomenuté pandémie. Takže skôr ako moje príspevky o výkaloch nebolo by načim nasadiť si ihneď nejakú respiračnú masku, ale najskôr by to chcelo poriadne vyumývať si nohy od tých sr---ek z parčíka, ktoré vyprodukovali tí úbohí chudáci psíčkovia.

Tiež som v rámci pointy nemal na mysli tie výkaly a moju cenu zlata za ne, aj keď poznám mnohých, ktorí by dali neviem čo, len aby to išlo... hatoff Hlavne VON. Alebo len ty si tu, kto má právo napísať že niečo tak myslel a ten blbec na druhej strane to nepochopil?
Mal som na mysli proces. Ako taký.Všetko je o procese, ktorý má začiatok, stred aj koniec. Až potom môže prísť nový začiatok. Ale u teba je možné že stačia iba 2 kroky tohto procesu. No čo, každý z nás je jedinečný..
Bol by som ti povďačný, keby si tento príspevok nechal v celku.
P.S: Vidím že len nielen mňa zaujímajú výkaly, len čo si to zavesil na fórum začala naskakovať sledovanosť. No to som fakt rád, že nie som jediný úchyl v danej problematike.
So srdečným pozdravom.
perzeus

Vylúčení

Users Information

Postby Anubis » Wednesday, 11. January 2012, 00:44

perzeus wrote:anubis, keďže nemám možnosť presúvať si niekde niečo na základe vlastného uváženia, napíšem ti to takto: tiež si nikde predtým neuviedol, že hlavná postava a tým pádom aj pointa tvojho príbehu o výkaloch je práve v tom zberačovi výkalov ..... *8*

Ten príspevok som písal pre svetlo. Keďže ju poznám už dlho, viem o nej, že je inteligentná a moje slová pochopí.
Viem, že i Zrak1 (ktorého tiež poznám dlho) ich asi pochopí. A že si to nepochopil ty, nuž čo ja s tým???

perzeus wrote:Tiež som v rámci pointy nemal na mysli tie výkaly a moju cenu zlata za ne, aj keď poznám mnohých, ktorí by dali neviem čo, len aby to išlo... hatoff Hlavne VON. Alebo len ty si tu, kto má právo napísať že niečo tak myslel a ten blbec na druhej strane to nepochopil?
Mal som na mysli proces. Ako taký.Všetko je o procese, ktorý má začiatok, stred aj koniec. Až potom môže prísť nový začiatok. Ale u teba je možné že stačia iba 2 kroky tohto procesu. No čo, každý z nás je jedinečný..
Bol by som ti povďačný, keby si tento príspevok nechal v celku.

Ja viem ako si to myslel s tým zlatom a trusom. Ale prišlo ti mi ťa tak nejako ľúto, asi som nechcel, aby si tu bol jediný za idiota.
Čo sa týka toho tvojho procesu so začiatkom, stredom a koncom, asi to musí byť pre človeka tvojho razenia vzrušujúce, pripúšťam. Ale prosto mňa tieto fekálne žvásty nezaujímajú.

perzeus wrote:P.S: Vidím že len nielen mňa zaujímajú výkaly, len čo si to zavesil na fórum začala naskakovať sledovanosť. No to som fakt rád, že nie som jediný úchyl v danej problematike.

Čo sa týka ostatných, je možné že ich zaujímajú výkaly, je možné že ten úchyl v danej problematike. Kto ho vie, ľudia sú rôzni ...
Image

ירד לקלח עליה
Anubis

Globálny moderátor

Users Information

Postby perzeus » Wednesday, 11. January 2012, 09:31

Anubis wrote:Ja viem ako si to myslel s tým zlatom a trusom. Ale prišlo ti mi ťa tak nejako ľúto, asi som nechcel, aby si tu bol jediný za idiota.

anubis, tak to mi fakt odľahlo. *82* Dbať na duševné zdravie užívateľov tohto fóra a chrániť ich pred idiotmi a úchylmi, tomu ja hovorím záslužná práca. By som ti možno aj nejaký metál zo zlata dal ako odmenu.. Ale to by si asi neprijal, lebo ty predsa najlepšie vieš, čo ma pre mňa cenu zlata. :grin:
perzeus

Vylúčení

Users Information

Postby Anubis » Wednesday, 11. January 2012, 10:22

perzeus, už len technicky.
Ak sa rozhodneš darovať niekomu metál zo zlata, tak dotyčný sa nemá čoho obávať. Metál zo zlata je zo zlata.
Iná by bola situácia, ak by si chcel podarovať metál, ktorý má pre teba cenu zlata. V tomto prípade by som odarovávanému radil značnú opatrnosť...
Image

ירד לקלח עליה
Anubis

Globálny moderátor

Users Information

Postby perzeus » Wednesday, 11. January 2012, 20:20

anubis, tiež len technicky. Takto to z mojho pohľadu dopadne, keď sa globálny moderátor ku téme Snaha o skontaktovanie sa s duchovným sprievodcom, dokáže vyjadriť len formou : EŠTE ŽE TEN "HOVIENKÁR" to pozbiera. Mám za to, že to je jediné čo o danej téme vieš, a ďakujem ti že si nás oblažil týmto svojím hlbokým postrehom. *82*
perzeus

Vylúčení

Users Information

Postby svetlo » Wednesday, 11. January 2012, 20:44

perzeus, odhliadnuc od "všetkého toho smradu", inak si strašne zlatý ... :grin:
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby Anubis » Thursday, 12. January 2012, 08:39

perzeus wrote:anubis, tiež len technicky. Takto to z mojho pohľadu dopadne, keď sa globálny moderátor ku téme Snaha o skontaktovanie sa s duchovným sprievodcom, dokáže vyjadriť len formou : EŠTE ŽE TEN "HOVIENKÁR" to pozbiera. Mám za to, že to je jediné čo o danej téme vieš, a ďakujem ti že si nás oblažil týmto svojím hlbokým postrehom. *82*

perzeus.
Ešte raz ti to zopakujem. Môj príspevok bol adresovaný ľuďom, s ktorými sa už dlhé roky poznám, dokonca OSOBNE.
Ty (pokiaľ nie si "inkarnáciou" niekoho, kto tu už bol) si tu nový, a preto si nemusel rozumieť skratkovitosti príspevku určenému konkrétnym ľuďom. Bolo by na mieste skôr postaviť dotaz, prečo si myslím, že ...., než sa hrať na chytráka čo požral väčšinu ftipnej kaše.

Ten podčiarknutý text to má byť plurál majesticus alebo si sa samopasoval za hovorcu nejakého kolektívu ?
Image

ירד לקלח עליה
Anubis

Globálny moderátor

Users Information

Postby madagaskar » Thursday, 12. January 2012, 12:14

človek by neveril aká plodná debata sa môže vyvinúť z výkalov :smile:
madagaskar

Users Information