WhiteWolfSix wrote:Offtopic: mrkni sa na rss feed blogu
staré feedy sa už neobnovovali a vyzerali stále rovnako rozhádzane
staré feedy som vymazala a nahradila novými
nové feedy sú už v poriadku

Technické problémy na fóreModerator: Moderátori
Forum rules
V tejto sekcii sa môžete vyjadrovať k technickému stavu fóra. Toto miesto nie je určené na riešenie otázok (problémov) s moderovaním fóra.
Keywords for this topic
txsa, feedy, staré, technické, fóre, quote, problémy, offtopic, novými, nahradila, vymazala, som, nové, rozhádzane, poriadku Re: Technické problémy na fóre
staré feedy sa už neobnovovali a vyzerali stále rovnako rozhádzane staré feedy som vymazala a nahradila novými nové feedy sú už v poriadku ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Technické problémy na fóreVčera prebehla obnova vyhľadávacieho indexu fóra, čím sa obnovila funkcia umožňujúca hľadanie tém a diskusií podľa kľúčových slov či autorov.
Re: Technické problémy na fóreProblémy s Download sekciou, ktoré som avizoval v tejto téme sa podarilo vyriešiť.
![]()
Re: Technické problémy na fóreaj mne, veruze
ale stale mi tu chyba smajlik s nazvom klubuk dole ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Technické problémy na fóreDúfam, že Ti už tento
smajl chýbať nebude ![]()
Re: Technické problémy na fóreno teeeeeeda,
![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Technické problémy na fórePo včerajšej aktualizácii Download MODu došlo k problémom so sťahovaním prihlášok. Tento problém bol dnes odstránený. Ďakujem exlibris za spoluprácu pri riešení tohto problému.
![]()