Technické problémy na fóreModerator: Moderátori
Forum rules
V tejto sekcii sa môžete vyjadrovať k technickému stavu fóra. Toto miesto nie je určené na riešenie otázok (problémov) s moderovaním fóra.
Keywords for this topic
fóre, som, problémy, ďakujem, technické, ohlásenie, henke, témy, chyby, krátkej, vám, spoluprácu, odstránil, dobe, tejto Technické problémy na fóreChcel by som Vás požiadať o hlásenie všetkých technických problémov a chýb, ktoré nájdete na fóre do tejto témy. Henke ďakujem za ohlásenie chyby, ktorú som po krátkej dobe odstránil.
Ďakujem Vám za spoluprácu
Re: Technické problémy na fóreDnes bola doplnená čeština o zmeny súvisiace s aktualizáciou fóra. Už by sa nemali objavovať chybové hlásenia. Ak nejaké nájdete aj v iných jazykových verziách fóra, nahláste ich sem.
![]()
Re: RichText Editor áno/nie?Rada by som aj ja pripojila nejake tie svoje skusenosti, aj ked na druhej strane musim poctivo priznat, ze ked ide o PC hardware ci software a ich rôzne podoby, som predovsetkym uzivatel. Budem teda pisat v tomto duchu k tomu, co vnimam ako problematicke z pohladu mna ako uzivatela a prispievatela na fore. Neviem ci to suvisi s RTE:
- vstup na forum je spomaleny, pri prihlaseni sa, pri odhlaseni, ale takisto plati to pre otvaranie tem, pisanie v temach, aj odosielanie odpovedi na jednotlive temy (takisto aj pre komunikaciu v osobnej poste a spravach), - zlozitejsie to vidim aj pri orientacii a prechadzani najnovsimi prispevkami a novymi reakciami prispievatelov, ked si robim prehlad a takisto, ked chcem na ne zareagovat. Je to casovo narocnejsie a spomalenejsie, viac mi predtym vyhovovala moznost okamzite si otvorit poslednu reakciu (poslednu odpoved na temu a prispevok posledneho prispievatela), ktora v predchadzajucej forme fora bola vypisana hned v zahlavi fora a nemusela som prechadzat cez hlavne temy, podtemu, k podpodteme - podobne sa mi pri pisani stava obcas to, co pise Nopal vo svojich predoslych prispevkoch. A takisto sa mi stalo, ze ked sa moj odosielany prispevok z nejakych mne neznamych dovodov zmazal alebo mi zrazu zamrzol ... vzdala som to a nenapisala som ho znovu... Opakovane sa vsak pokusam s vierou, ze tentoraz bude vsetko OK ![]() Taka je mily WW6 , moja skusenost a verim, ze sa najde nejake mudre riesenie, ktore pomoze aj tento moj problem poriesit. Ocenujem, ze davas priestor na vyjadrenia a vymenu skusenosti a este viac, ze hladas riesenia. ![]() svet je miesto, kde môžeš byť
Re: Technické problémy na fórebojovnicka: Dovolil som si presunúť Tvoj príspevok do tejto témy, pretože popisované problémy nie celkom súvisia s Rich Text Editorom.
Ad. Rýchlosť fóra: K zníženej rýchlosti fóra sa vyjadriť nedokážem, pretože osobne takýto problém nemám. Neviem preto posúdiť či sa jedná o individuálny problém jednotlivca alebo problém fóra. ![]() Ad. Prehľadnosť fóra: Áno, pri občasných návštevách fóra sa môže stať toto neprehľadné, pretože sa priamo nezobrazujú nové príspevky na jednom mieste. Tento problém je však možné pomerne ľahko vyriešiť. Na úvodnej stránke fóra sa nachádza link Zobraziť nové príspevky. Po kliknutí na link sa zobrazí nové okno so zoznamom všetkých tém, ktoré obsahujú nové príspevky. Ad. Písanie príspevkov: Písanie príspevkov v RTE je problematické len pre užívateľov prehliadača Opera, kedy sa stáva, že sa príspevok po odoslaní nezapíše do databázy. Užívatelia Internet Explorera a FireFoxu tieto problémy nemajú. Pozor: V prípade, že kopírujete formátované texty z iných zdrojov (Word, web, ap.) a následne ich vkladáte do fóra, prepnite si editor na tzv. BBCode Editor, viď. návod na používanie RTE. Toto prepnutie zabezpečí, že sa daný text vloží v čistej podobe, bez formátovacích značiek, ktoré môžu narobiť paseku.
Re: Technické problémy na fóre funkcia : zobraziť aktívne témy a zobraziť nové príspevky je super vec. Bez toho by som sa na fore asi stratila. Nesmiem len zabudnúť si predtým pozrieť, kde ma to hodí, do akej témy keď kliknem, lebo potom sa motám. Ale to je potom už o mojej nepozornosti ![]()
Re: Technické problémy na fóreYare yare,
políčko zobraziť nové príspevky mi tu akosi...chýba. pod pis
Re: Technické problémy na fóreNechýba, treba sa trošku viac rozhliadnúť a nájdeš ho aj v štýle subFresh.
Re: Technické problémy na fóreWW6 prepáč, som z toho nervózna, že si sa tu neukázal. si tu každý deň -okrem svatby, ale to sme vedeli kde si
a mám dnes divný deň
Re: Technické problémy na fóre
xixi, juž sme toť. ![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Technické problémy na fóreZačiatok písania: 1850 Toto je skúška písania príspevku v Rich Text Editore (RTE) v novej [HIGHLIGHT=#fbd5b5]Opere 9.23 build 8808[/HIGHLIGHT]. Príspevok bude odoslaný po cca 15minútach nečinnosti (simulácia písania dlhého príspevku). Táto skúška je vykonávaná z dôvodu problémov použitia RTE v kombinácii s Operou. Príspevky písané v Opere sa po odoslaní nezapísali do databázy fóra, čím pisateľ stratil svoj text. Predpokladaný čas vloženia príspevku: 1905 Výsledok:
Re: Technické problémy na fóreVyskytol sa problém so zobrazovaním avatarov, v najbližšom čase sa budem snažiť tento problém vyriešiť.
![]()
Re: Technické problémy na fóreDnes bol obnovený štýl SubFresh.
Re: Technické problémy na fóreKeď chcem odpovedať na správu a dám si zobraziť ďalšie smajle, vyhodí mi chybu - Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/html/annwin.sk/public_html/_sub/forum/cache/tpl_prosilver_posting_smilies.html.php on line 22
Teraz neviem či sa to robí iba mne, alebo sa to týka fóra.
Re: Technické problémy na fóreja si ich musím zobraziť na celu obrazovku a potom je to o.k. inak mi to okienko zmizne a nechce sa mi otvoriť
![]()
Re: Technické problémy na fóre
Ďakujem za upozornenie. Je to záležitosť štýlov prosilver a prodarkblue, v ostatných štýloch táto chyba nie je. Pokúsim sa ju dnes nájsť a odstrániť.