[Vyriešené] Aku bylinku na zapal slepeho creva?

Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch

Moderator: vilcakul

Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.

Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
zapal, napady, alebo, jej, vyriešené, nieco, aku, creva, bylinku, slepeho, len, normalne, minuly, sebou, tyzden

[Vyriešené] Aku bylinku na zapal slepeho creva?

Postby divoska » Wednesday, 30. May 2007, 13:29

kolegyna ma zapal a za 2 dni odchadza na dovolenku, doktor jej neodporuca ist ale nechce ju stornovat etc.
je z toho na nerv a pyta sa ma na nieco s cim by prezila alebo by jej pomohlo vydrzat, tvari sa celkom normalne len ju vystrasil, krce uz ma za sebou /minuly tyzden/ momentalne je da sa povedat stabilizovana, any napady?

lubovnik ako na zaludok? :-k alebo nieco ine? danke za urychlene napady *24* [smilie=flora008.gif]
divoska

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Re: Aku bylinku na zapal slepeho creva?

Postby svetlo » Wednesday, 30. May 2007, 13:48

Nedá sa jej presunúť termín dovolenky ? Taký slepák vie byť pravdepodobne nevyspytateľný ...
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby divoska » Wednesday, 30. May 2007, 13:57

no evidentne si neda povedat. ja si tiez myslim ze dokaze. vraj to mala uz pred pol rokom tak isto a preslo to do pohody, ale ked jej to z hlavy nevytlciem tak nech jej aspon nejak to one symbolicky pomozem. mozno to ma fakt len podrazdene.
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Wednesday, 30. May 2007, 14:26

Taká praktická vec, nech si priplatí dobré poistenie liečebných nákladov, ak by ju to kmaslo na dovolenke. Ak bude dovolenkovať v krajinách EU a ak nemá preukaz, nech si vybaví vo svojej zdravotnej poisťovni formulár pre úhradu liečebných nákladov (náhrada za Európsky preukaz zdravotného poistenia).
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby divoska » Wednesday, 30. May 2007, 14:30

vybavene :smile:
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby ANKH » Wednesday, 30. May 2007, 17:19

WhiteWolfSix wrote:Taká praktická vec, nech si priplatí dobré poistenie liečebných nákladov, ak by ju to kmaslo na dovolenke. Ak bude dovolenkovať v krajinách EU a ak nemá preukaz, nech si vybaví vo svojej zdravotnej poisťovni formulár pre úhradu liečebných nákladov (náhrada za Európsky preukaz zdravotného poistenia).

Tomuto vravím chladná hlava a praktický rozum!!!! Keďže nemá zmysel pretláčať jej slobodné rozhodnutie, tak poradíš to najlepšie možné pre daný stav... :smt023 :smt023 :smt023
Image

SUMMA SCIENTIA NIHIL SCIRE. NIHIL SCIRE - OMNIA POSSE.
http://privretymi-ocami.blogspot.com/
ANKH

VIP

Users Information

Postby divoska » Thursday, 31. May 2007, 06:49

ale jo poistenie ma tiez napadlo, vraj to nie je az take zle ze to je nieco medzi podrazdenim a zapalom podla vysledkov ale som jej chcela poradit aj nieco co by jej mohlo naozaj pomoct ukludnit to
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Thursday, 31. May 2007, 07:26

Nuž, neviem, či je nejaká rýchla pomoc. Z dlhodobého hľadiska sa dá pomôcť viac vláknitou stravou, ktorá by mala pomôcť prečistiť črevá i slepé črevo. [smilie=sm033.gif]
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby Nopal » Wednesday, 20. June 2007, 21:52

:smt024 divoška, len teraz som objavila túto tvoju, už neaktuálnu prosbu. Ako skončil ten zápal slepého čreva. Operovali, alebo sa to ukľudnilo ? Ísť na dovolenku a vypnúť motory v hlave, na nič nemyslieť a o nič sa nestrachovať by mal byť ten najlepší liek. Čím viac mala z toho nervy, tým viac ju to iste bolelo....
Slepé črevo je veľmi dôležitá kontrolka v našom organizme. A vôbec, duté orgány v našom tele (žalúdok, črevá, srdce) ako
prvé ohlasujú nepohodou, že človek robí dačo nedobre. Slepé črevo je v našom tele ako barometer. Prvé varuje, že si treba dávať na seba pozor. Vraj nám signalizuje, koľko chybných myšlienok má človek v hlave, koľko strachu o svoje postavenie, alebo o svoju ekonomickú situáciu....
Image
Nopal

Moderátor

Users Information

Postby divoska » Thursday, 21. June 2007, 06:52

nakoniec isli a vydrzali tam celu dobu podla fotiek si to uzili a vyskusali a pobehali vsetko mozne *52* , ale bolelo ju to tam, a teraz je objednana na jul na operaciu :???:
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby ANKH » Friday, 22. June 2007, 10:37

Len nech dáva pozor, aby nebol vtedy Mesiac v Panne, nesmie sa operovať vtedy nič čo súvisí s tým, čo spadá pod Pannu, teda ani črevá nie. *51* Nedobre by to mohlo dopadnúť. Túto teóriu potvrdzujú aj Rosenkruciánske pramene o astrológii a zdraví, ktoré som nedávno stiahol z netu a trošku začal "listovať" (skôr scrollovať, xixi) *52*
Image

SUMMA SCIENTIA NIHIL SCIRE. NIHIL SCIRE - OMNIA POSSE.
http://privretymi-ocami.blogspot.com/
ANKH

VIP

Users Information

Postby Ametyst » Sunday, 21. October 2007, 14:58

Hm. Napriek vsetkemu tu doteraz popisanemu je na slepe crevo najlepsia taka bylinka ze skalpel. Image Image
Ametyst

Users Information

Postby divoska » Sunday, 21. October 2007, 15:01

cca 2 mesiace po zalozeni temy by ti jeho majitelka urcite dala za pravdu Image
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby Ametyst » Sunday, 21. October 2007, 18:10