Detoxikácia - očista organizmuModerator: vilcakul
Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie. Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
zseg, detoxikácia, img, organizmu, očista, images, annwin, smilies, icon, gif, smile, forum, http, budes, tym
68 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Detoxikácia - očista organizmua co s tym budes robit?
Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
Re: Detoxikácia - očista organizmunuž užívať
![]() keď si vezmeš, že odporúčaná denná dávka je 15 ml, tak 500-mililitrové balenie ti vystačí na 33 dní. taktiež sa odoporúča minimálne 3-mesačná kúra, čiže tie 3 balenia na kúru spotrebuješ. v niektorých prípadoch sa odporúča až 6-mesačná kúra, prípadne dve 3-mesačné za rok, čo je 6 balení. no a keďže to neužívam sama, ale aj mama, sestra a teta, tak sa oplatí kúpiť všetko naraz, pretože exspirácia je dva roky ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Detoxikácia - očista organizmuA ked beries ako hamizny je to lacnejsie
Celkovo v AT ked beries viac mas vacsinou zlavu.
Re: Detoxikácia - očista organizmuAhoj vsetkym ja som si vyskusala ocistu svojho organizmu s pripravkom colonix.Som rada ze som to vyskusala.Stretla som sa s roznymi nazormi ale ja som po odskusani spokojna.Myslela som si ze to budu zbytocne vyhodene peniaze ale mylila som sa.Mne to pomohlo z kazdeho hladiska.Mam dobry pocit ,ze som spravila nieco pre svoj organizmus.A to co zo mna vyslo no tomu som ani verit nechcela.Kolko spiny sa v ludskom organizme nahromadi.Ja len chvalit viem
Re: Detoxikácia - očista organizmuNapíšeš aj konkrétne čím Ti pomohol?
![]()
Re: Detoxikácia - očista organizmuano, aj mna by zaujimali tvoje konkretne skusenosti
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Detoxikácia - očista organizmuZdravím
Nemáte niekto skúsenosti s detoxikáciou podľa Dr. Jonáša Človek sa môže zmeniť... a riadiť vlastný osud - to je záver každej mysle,
ktorá je vnímavá k sile správnej myšlienky. V živote tvoríte svoj vlastný vesmír.
Re: Detoxikácia - očista organizmuNegativne. Par klientov ktori absolvovali danu detoxikaciu u mna uz bolo.
Odporucam radsej bylinnu detoxikaciu alebo 3dnovy post
68 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4