Detoxikácia - očista organizmu

Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch

Moderator: vilcakul

Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.

Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
zseg, detoxikácia, img, organizmu, očista, images, annwin, smilies, icon, gif, smile, forum, http, budes, tym

Re: Detoxikácia - očista organizmu

Postby fiohattu » Wednesday, 22. July 2009, 19:37

a co s tym budes robit? Image
Každý človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu...
fiohattu

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby lucianna » Thursday, 23. July 2009, 14:37

nuž užívať Image

keď si vezmeš, že odporúčaná denná dávka je 15 ml, tak 500-mililitrové balenie ti vystačí na 33 dní. taktiež sa odoporúča minimálne 3-mesačná kúra, čiže tie 3 balenia na kúru spotrebuješ. v niektorých prípadoch sa odporúča až 6-mesačná kúra, prípadne dve 3-mesačné za rok, čo je 6 balení.

no a keďže to neužívam sama, ale aj mama, sestra a teta, tak sa oplatí kúpiť všetko naraz, pretože exspirácia je dva roky
Image
Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
lucianna

VIP

Users Information

Postby RedHawk » Friday, 24. July 2009, 11:04

A ked beries ako hamizny je to lacnejsie :) aspon vo vyspelejsich kulturnych krajinach nevychodneho bloku :)

Celkovo v AT ked beries viac mas vacsinou zlavu.
RedHawk

VIP

Users Information

Postby lea33 » Sunday, 17. January 2010, 18:22

Ahoj vsetkym ja som si vyskusala ocistu svojho organizmu s pripravkom colonix.Som rada ze som to vyskusala.Stretla som sa s roznymi nazormi ale ja som po odskusani spokojna.Myslela som si ze to budu zbytocne vyhodene peniaze ale mylila som sa.Mne to pomohlo z kazdeho hladiska.Mam dobry pocit ,ze som spravila nieco pre svoj organizmus.A to co zo mna vyslo no tomu som ani verit nechcela.Kolko spiny sa v ludskom organizme nahromadi.Ja len chvalit viem
lea33

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Sunday, 17. January 2010, 18:28

Napíšeš aj konkrétne čím Ti pomohol? *18*
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby lucianna » Monday, 18. January 2010, 22:21

ano, aj mna by zaujimali tvoje konkretne skusenosti
Image
Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
lucianna

VIP

Users Information

Postby Shilla » Thursday, 25. March 2010, 18:46

Zdravím :smile:

Nemáte niekto skúsenosti s detoxikáciou podľa Dr. Jonáša :?:
Človek sa môže zmeniť... a riadiť vlastný osud - to je záver každej mysle,
ktorá je vnímavá k sile správnej myšlienky.

V živote tvoríte svoj vlastný vesmír.
Shilla

Users Information

Postby RedHawk » Thursday, 25. March 2010, 21:15

Negativne. Par klientov ktori absolvovali danu detoxikaciu u mna uz bolo.

Odporucam radsej bylinnu detoxikaciu alebo 3dnovy post
RedHawk

VIP

Users Information

The following user would like to thank RedHawk for his or her post:  Users Information

Previous