Dlhodobe bolesti brucha

Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch

Moderator: vilcakul

Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.

Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
vlsi, quote, bolesti, brucha, dlhodobe, gibies, prave, ide, nieco, vies, konať, takto, riešiť, nebudeš, oprávňuje

Re: Dlhodobe bolesti brucha

Postby RedHawk » Tuesday, 10. August 2010, 14:28

svetlo wrote:gibies
Isté veci spracovávam dlhšie. Beriem to tak, že nie všetko, čo sa mi zdá hneď jasné také byť aj musí ... Práve to neviem ma učí ...

pekna odpoved.

gibies wrote:Ak s tým budeš vedieť pracovať, možno nebudeš riešiť čo oprávňuje človeka takto konať. [smilie=sm033.gif]

Prave ze to ze nieco vies ta konat neopravnuje.

Inak admin by mal oddelit diskusiu, nema to uz nic spolocne s temou bolesti brucha ale skor ide o bolesti ega.
RedHawk

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby WhiteWolfSix » Tuesday, 10. August 2010, 18:44

gibies wrote:svetlo: páči sa mi ten proces najskôr že áno, potom nie celkom, potom musím počkať, potom si to v hlave pospájať, možno sa k tomu dostanem a možno aj neviem...Pekný ale trochu pridlhý proces. Na toto ti môžem poradiť jedno: prostredníctvom meditácie sa snaž nájsť svoj stred. Keď v ňom budeš, alebo ak si v ňom už bola, nechaj prejsť cez seba otázku, cez svoje srdce.Mozog je vypnutý. Aký pocit máš? Je to áno alebo nie? Len sa skľudom rochni v tých pocitoch..Ak si si neni istá, skús to s niečím na čo máš jasnú odpoveď. Použi otázku, nalaď sa na stred. Je to áno? Zapamätaj si ten pocit a uchovaj ho v sebe. Skús to ešte raz s rovnakou otázkou. Vyšlo ti znovu áno? Tak teraz poznáš pocitovo tvoje áno. Je to proces ako pri AC. Nepôjde to hneď. Ale keď sa naučíš s týmto pracovať, nikdy sa nedostaneš do situácie, že neviem. Energie ktoré momentálne prúdia na zem sú tomuto procesu nápomocné. A ty si budeš istá, či je to tvoje áno alebo nie. Sú chvíle a ešte len prídu, keď toto je jedna z najdôležitejších vecí. Byť si istý svojim áno alebo nie. Alebo budeš niekým kto sa podriadi názoru väčšiny len preto aby si nevytŕčala z rady?
Ber to ako dobrú radu, nalož s ňou ako uznáš za vhodné. Ak s tým budeš vedieť pracovať, možno nebudeš riešiť čo oprávňuje človeka takto konať. Veľa zdaru. [smilie=sm033.gif]

gibies: Fuuuha, máš sa ešte poriadne čo učiť ako svojvoľne a nevyžiadane neinterpretovať procesy či myslenie iných ľudí. Vidím, že Ti poriadne chýba pokora.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby gibies » Tuesday, 10. August 2010, 21:00

whitewolfsix: toto je úskalie fóra. Pokiaľ neviete identifikovať človeka bez toho aby sa predstavil podrobne že ja som ten a ten a mám to od narodenia, škatuľkujete a uniformujete. Na všetko máte rovnaké postupy, často tu zaznieva pokora a ego. Chápem to z pohľadu šamanizmu. Neviem či niekto z tohto fóra sa prezentuje ako mág alebo čarodej, resp. aktívne vykonáva aj túto prácu. Pozriem do tejto sekcie. Fak je že základom dobrého mága alebo čarodeja je aj jeho ego. Vie kto je,tak prečo by to tam nedal? Toto je spojené predovšetkým s 3. čakrou solar plexu, cez ktorú väčšina vysiela energie, vrátane mňa. Náhodou RedHawk, ja aj viem kde je, nevidela som ju len na obrázku *13* . Možno odtiaľ tie rozdielnosti pri AC, pri postupoch liečenia, pri etike. Vy neviete či som biela alebo čierna, alebo ako som pozerala staršiu pikošku farebná. To ma pobavilo. Áno, predstavila som sa ako Druidská šamanka, a to zaujalo - resp. naštartovalo proces ktorý postupne nastal. Neoklamala som vás. Naozaj pod týmto pojmom prezentujem sa ľuďom s ktorými prichádzam do kontaktu. Ale môžem sa predstaviť aj ako Václav Klaus a tiež nemusím byť prezidentom. Fakt je, že sme odbočili pekne od témy a nebudem už viac reagovať na túto.
Ospravedlňujem sa všetkým,ktorým som rozhodila čakry a vyvolala v nich pocit že ak takýchto blbečkov vyprodukuje ezoterika na Slovensku alebo v Európe viac, nemáte sa čoho báť. Bála by som sa toho pocitu jedinečnosti, napr. ma mrzí RedHawk, že si povedal že mne to čo ty máš od narodenia nebude nikdy dané. Si šaman,neviem čo je tvoja špecializácia alebo ktorý smer ti je najbližší, pracuješ denne so zázrakmi a pritom popieraš možnosť zázraku v mojom prípade, resp. aj iných? *5*
Dnes je doba, kedy tých zázrakov pribúda, len si pred nimi netreba zatvárať všetky kanále. Apropó. Vstúpila som do tohto fóra cez tému druidizmus, pri ktorom som objasňovala dezinformácie ktoré tam púšťal niekto, kto s Druidami nemal nič spoločné a boli to také hlúposti že ešte aj rody boli menované. Aby som objasnila svoju totožnosť resp. aby ste mali informácie o Druidoch z prvej ruky:boli to a sú to veštci, jasnovidci, astrológovia,numerológovia, radcovia, sudcovia,liečitelia,básnici, umelci a čarodejovia. V jednom. Ak ste doteraz nestretli Druida, ozajstného Druida, bolo mi cťou. Som prvá na Slovensku, ale nie posledná.
Ale White, musíš uznať že som ti to tu rozprúdila, aj keď viem že nie smerom ktorý by ti bol príjemný. Odpusti mi ten žartík.
Gabika
P.S: Ak sa rozhodneš vylúčiť ma z fóra, sklameš ma *2*
Maj sa a veľa úspechov.
gibies

Vylúčení

Users Information

The following user would like to thank gibies for his or her post:  Users Information

Postby duves » Tuesday, 10. August 2010, 21:07

gibies, nenechaj sa prosim rozhadzať. [smilie=flora008.gif]
Image Image
duves

Vylúčení

Users Information

Postby WhiteWolfSix » Tuesday, 10. August 2010, 21:13

gibies: Je uhorková sezóna a ja aj tak beriem tie Tvoje žartíky.
ImageImage
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN | ANNWIN portál | Môj PicasaWeb | Image
WhiteWolfSix

Hlavný admin

Users Information

Postby svetlo » Tuesday, 10. August 2010, 21:27

Myslím, že to rozhadzovanie tu nehrozí nikomu. Buď sa tu objavia ľudkovia, ktorí možno ani nevedia o čom píšeš resp. to nečítajú, alebo ľudkovia, ktorí naopak, vedia čo (a ako píšeš) a tých sa to nemá prečo dotknúť. Len nechápem, prečo si tak škodíš a robíš zo seba to, čo nie si ... Chýba Ti niečo alebo potrebuješ iba pozornosť ?
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby gibies » Tuesday, 10. August 2010, 21:45

svetlo:prečo by som si mala škodiť, ak vieš daj konečne niečo čo ma od teba zaujme, ale ak môžem poprosiť, daj niečo nové a dlhšie ako 2 vety. [smilie=sm033.gif]
gibies

Vylúčení

Users Information

Postby svetlo » Tuesday, 10. August 2010, 22:02

Vieš, niekedy už nie je potrebné hovoriť nič (ani tie dve vety) ...
Image
svetlo

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Wednesday, 11. August 2010, 06:29

a niekto zaujme aj jednym slovom alebo jednou vetou vystihne podstatu, a niekto ani sto tisic slovami nepovie nic, co by stalo za to hatoff
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

The following user would like to thank GigiViera for his or her post:  Users Information

Postby gibies » Wednesday, 11. August 2010, 07:06

gigiviera: sa mi páči ten komentár práve od niekoho, kto sa na blogu vyjadruje ku všetkému vrátane politiky.Ešte som ani pri jednom tvojom článku nenašla len jedno slovo, a tiež by som ho tam trefne vedela dať.Máš to tam tiež dosť dlhé, takže to znamená že podľa teba súdim seba? hatoff
gibies

Vylúčení

Users Information

Postby GigiViera » Wednesday, 11. August 2010, 07:17

gibies, prepáč, ja na rozdiel od Teba nemám uhorkovú sezónu takže na žartíky mi čas nezostáva, ani na nezmyselné doťahovačky, to sa treba realizovať na pokeci a podobne
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Postby lucianna » Tuesday, 17. August 2010, 22:47

vieme niekto, ako to dopadlo s priatelkou romana510? ci uz sa nikomu neozval ani SS?
Image
Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
lucianna

VIP

Users Information

Previous