KurdlipidModerator: vilcakul
Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie. Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
kurdlipid, vyjadrila, momentálne, dostupný, nie, lekárňach, známou, bol, som, minulý, víkend, moskovskou, mojou Re: KurdlipidJa som bol minulý víkend s mojou moskovskou známou a tá sa vyjadrila, že Kurdlipid momentálne v lekárňach nie je dostupný.
Re: Kurdlipidzajímavé, dostal jsem tu samou informaci už v létě
Re: Kurdlipidtak nám nezbyde nic jiného, než použít naše ovce a vyrobit lék z nich
Re: KurdlipidJa by som to tipovala na liek z bravčovej slaninky ten by bol asi v našich zemepisných šírkach vhodnejší
![]() Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Kurdlipid[justify]to není problém, můžu ten lék vyrobit i z vepřového sádla, kdyby byl zájem a našlo by se několik lidí na vyzkoušení jeho účinků
Re: KurdlipidJasné, ideme na to. Koľko je dostatok, teda několik?
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Kurdlipid
Všetci z forumu. Okrem Vilcakula, ten bude pozorovatelom. ![]() ![]()
Re: Kurdlipidto nemá smysl, když všichni ví, z čeho je to udělané - ale mám doma Kurdlipid a můžu ho napotencovat a když tak poslat
Re: KurdlipidJa potrebujem zhodiť 20kg. Tak sa hlásím ako odberatel! Úplne vážne!
Myslíte, že sa to dá kúpiť na Ukrajine? ![]()
Re: KurdlipidSilne pochybujem, keďže to Rusi oficálne asi nevyvážajú a na nejaké podvodné preparáty z Ukrajiny by som sa nespoliehal.
Re: KurdlipidJa som zhodil po 1 baleni cca 7,8 kg.
Momentalne sa mozem pochvalit krasnymi 98,6 KG:)
To sa dá v pohode. Návod: kúpime si 20 kilové balenie cementu (zemiakov, jablk...atd), položíme na okenný parapet zvonku a zhodíme. Takto sme zhodili 20 kíl. ![]() ![]() ![]()
Re: Kurdlipidduško, sajuri je tu nová, tak na ňu nechoď zhurta so svojími vtípkami, lebo sa zľakne alebo urazí.
![]()
Re: KurdlipidVilcakul, ak to môžeš napotencovať, neváhaj, záujemci sa Ti môžu hlásiť cez SS a tam im aj vždy môžeš poslať info čo a ako a za koľko a dať vedieť za akú cenu by si to mohol distribuovať.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: KurdlipidTak keby to zhadzovanie nadbytočných kíl bolo tak jednoduché neváhám, zhadzujem čo dom dal. Ale jelikož není a ja už fakt neviem ako sa odraziť......
Mám celkovo nejak zablkovaný metabolizmus a ten tie prebytočné kilá nie a nie pustiť, mám z toho sebavedomie na bode mrazu, depresie a ďalšiu blbú spoločnosť. Jak sa snažím, tak, porád blúdim v jednom kruhu. Pá![]() ![]()
GRATULUJEM!!! ![]()