|
Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch
Moderator: vilcakul
Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.
Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
mam, img, granat, cesky, pouzivam, liečivé, viac, minerálov, energie, účinky, rubin, posilovanie, cakier, krystal, ucinkov
by RedHawk » Saturday, 24. May 2008, 09:48
ja casto na dobijanie energie (pokial mam viac pripadov) pouzivam cesky granat. Bohuzial po rocnom pouzivani je viac nez "popraskany" na fotke to dobre vidiet (mam ho polozeny na lavej dlani)  Jednym z podobnych ucinkov ma rubin a krystal. Na posilovanie cakier obcas tiez pouzivam a odporucam kamene. Vacsinou zodpovedajuci farbe. pri specifickych veciach mam zvlast na odoberanie energie obsidian.
-

RedHawk
- VIP

-
Users Information
- Group: VIP
 - Images: 0
-
by lenka » Saturday, 24. May 2008, 10:48
ďakujem krásne za odpoveď Nádherný je ten granát  aj sa o neho staráš? ja som si teraz kúpila vltavín a som z neho nadšená. Máš nejaké skúsenosti s týmto kameňom 
-

lenka
-
Users Information
- Group: Bubnovacia skupina

-
by Linda » Sunday, 25. May 2008, 20:28
Red, mne tak odchádza ten môj labradorit. už som na ňom našla ďašiu prasklinu, dokonca až odštiepené 
Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
-

Linda
- VIP

-
Users Information
 - Country:

- Blog: View Blog (8)
-
-
by Linda » Monday, 26. May 2008, 09:19
už viem a rátam s tým, ale musím si počkať, kým budem v BA. nikde inde som ho nevidela 
Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
-

Linda
- VIP

-
Users Information
 - Country:

- Blog: View Blog (8)
-
-
by lenka » Monday, 26. May 2008, 14:38
RedHawk napíš mi prosím o nich niečo  rada by som sa dozvedela info od niekoho, kto s kamienkami pracuje, kto sa v nich vyzná hocičo ak sa Ti chce-samozrejme ak sa Ti nechce-úplne kľudne ma odignoruj krásny deň /ja bežím do škôlky pre dieťa
-

lenka
-
Users Information

-
by RedHawk » Monday, 26. May 2008, 22:00
Ts no nie je problem: Vltavín: Vltavín má silu urýchliť náš spirituálny vývoj. Spája nás so zvyškom vesmíru, posilňuje našu intuíciu a pomáha nám nájsť naše vnútorné ja. Jeho vysokovibrujúca energia otvára čakry, predovšetkým srdcovú a vyššie. Nie je dobré používať samostatne ale pod dozorom. Podporuje živé sny a pomáha nám rozpamätať sa na ne. Pri pravidelnom nosení nám dáva vyššiu slobodu konania a privádza do nášho života pozitívne zmeny. Wikipédia uvádza: Vltavíny jsou chemicky téměř totožné s jílovitými horninami, ale na rozdíl například třeba od sopečných skel, neobsahují téměř žádnou vodu. Vltavínové sklo obsahuje jisté „vady“ a to v podobě vzduchových bublinek které jsou časté převážně u jihočeských vltavínů. Bublinky bývají drobné a to řádově jen několik desetin mm, ale podařilo se objevit i bubliny přes 1 centimetr dlouhé. Tlak v těchto bublinách je až překvapivě nízký a to 19 až 25 krát nižší než je tlak u hladiny moře, což vede k domněnce, že vltavíny vznikly v prostředí, kde panuje nižší tlak (jako například vyšší vrstvy atmosféry). U některých vltavínu jsou dokonce patrné stopy po průletu atmosférou v podobě aerodynamického zaoblení.
Olivín (peridot): Podporuje duševnú inšpiráciu a sústredenie, je vhodný aj pre meditácie. Je zvlášť vhodný pre čistenie tenkého a hrubého čreva, pomáha pri zápaloch (najmä slepého čreva) a odstraňuje z organizmu toxické látky. Je ochranný kameň proti zlým duchovným silám, pomáha prekonať pocit odcudzenia. Tíši smútok, tlmí seba ľútosť a precitlivelosť. Podporuje látkovú výmenu a funkciu sleziny. Očista: pod tečúcou vodou, nabíjať krátko na slnku. Wikipedie: Olivín, alebo skupina olivínu, je názov minerálnej skupiny rombických kremičitanových minerálov so všeobecným vzorcom M2SiO4, kde M môže byť Fe, Mg, Ni, Mn. Napriek tomu, že sa podľa IMA jedná o neplatný druh, názov olivín sa bežne používa, nakoľko na presné rozlíšenie jednotlivých minerálov sú potrebné chemické analýzy obsahov jednotlivých prvkov, čo v teréne nie je vo veľkej väčšine prípadov možné. Tieto minerály sa vyskytujú hlavne v bázických a ultrabázických vyvretých horninách (napr. bazaltoch), občas sa nachádzajú aj v mramoroch). Drahokamová odroda sa nazýva chryzolit. Výskyty na Slovensku Na Slovensku sa olivíny dajú nájsť v okolí Žiaru nad Hronom (Šibeničný vrch), Sedlíc a Fiľakova. Menšie kryštály (max. niekoľko mm) sa bežne vyskytujú v bazaltoch a peridotitoch.
-

RedHawk
- VIP

-
Users Information
 - Images: 0
-
by lenka » Tuesday, 27. May 2008, 08:37
presne ako píšeš pri vltavíne som sa naučila vnímať aj iné kamienky, pretože on vibruje dosť silno, tak že to cíti aj začiatočník RedHawk  Ty by si si mal asi zaobstarať olivín, nejako sa Ti núka a núka  to nebude náhoda /ja som olivín vôbec nespomínala ďakujem krásne
-

lenka
-
Users Information

-