Veľmi by ma potešilo, ak by tu bol nejaký odborník na minerály-polodrahokamy, proste kamienky.
Rada sa dozviem čokoľvek o nich.
liečivé účinky minerálovModerator: vilcakul
Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie. Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
liečivé, minerálov, účinky, kamienky, proste, rada, polodrahokamy, čokoľvek, minerály, dozviem, nich, nejaký, veľmi, deň, dobrý
40 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
liečivé účinky minerálovDobrý deň,
Veľmi by ma potešilo, ak by tu bol nejaký odborník na minerály-polodrahokamy, proste kamienky. Rada sa dozviem čokoľvek o nich.
Re: liečivé účinky minerálov
Re: liečivé účinky minerálovďakujem krásne
internet o kamienkoch mám dosť prelúskaný, ale z týchto čo si linkol som poznala len jednu idem čítať ďakujem
Re: liečivé účinky minerálovPriťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: liečivé účinky minerálovďakujem Linduška, poznám
niektoré články sú tam dobré, ale je tam aj veľa hlúpostí, treba selektovať ale to vieš
Re: liečivé účinky minerálovTo je jedna z mnohých stránok, ktorej autorka robí len kolekcie informácií z netu bez ladu a skladu.
Keďže sa v problematike, o ktorej píše takmer nevyzná, nevie vytriediť plevy od perál. Najhoršie je, že sa tvári, že sa vyzná (vedie poradenstvo na ďalších weboch), na čo mnohí kolektori nemajú žalúdok a verejne priznajú, že sa len o danú oblasť zaujímajú, nič viac.
Re: liečivé účinky minerálovsúhlasím
ale podľa mňa to z tej stránky aj celkom dobre cítiť..takže treba brať s nadhľadom
Re: liečivé účinky minerálovPodľa ohlasov na jej iných stránkach to až také zrejme nie je, ale na tejto konkrétnej možno áno, neštudoval som ju podrobne. Stačila autorka.
Re: liečivé účinky minerálovTrošku jiný pohled na túto tému: http://www.esoterika.cz/clanek/2265-duc ... ia_vi_.htm
a celkem pěkné stránky o kamenech spojené s prodejem: http://www.lecivekameny.eu http://kameny.naturshop.cz
Re: liečivé účinky minerálovneotvorilo mi to
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
Re: liečivé účinky minerálovprosim, berte ohlad na studenta
uz mam plnu stranku zaloziek a nestacim ukladat ![]() tesim sa, az si to poriadne prestudujem. a dakujem [HIGHLIGHT=#ffffff]Never tomu, čo vidíš vlastnými očami. Všetko, čo ukazujú, sú hranice. Pozeraj sa svojím vnútrom, objavuj, čo už poznáš a pochopíš, ako treba lietať.[/HIGHLIGHT]
Re: liečivé účinky minerálovLInduška
skús ešte raz http://nontrez.mysteria.cz/ a sekcia "léčebné účinky kamenu" či ako to tam je iné som nečítala, priznám sa vilcakul Dorjee ![]() noo..to poznám
Škoda, že nepíšeš čo... ![]()
Re: liečivé účinky minerálovDorje, udělej si témata, abys v tom měla přehled
Lenka uhádla už je to oukejnejak ma to neupozornilo, že stihol pribudnúť príspevok (vicalcul), alebo sme to obaja ozaj posielali nejak naraz ww6, ešte k tomu, čo si písal k tej stránke. mne link dala kamoška. veľa som na nej zatiaľ neprečítala. neviem to posúdiť, tak ako ty. to čo som sa dozvedela mi v podstate stačilo ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
Re: liečivé účinky minerálovAk Ti stačilo, tak v pohode. Len ako lenka napísala, je tam mnoho hlúpostí.
Re: liečivé účinky minerálovhlúposti som preskakovala
![]() ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
na bílém koni..... vlastně jednorožci
Re: liečivé účinky minerálov ![]() ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
40 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2