|
Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch
Moderator: vilcakul
Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.
Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
vqw, mam, som, skenovanie, ako, dalej, quote, schopnosti, plne, hovoril, tom, suhlasim, dal, nezaoberam, nahodnym
by RedHawk » Tuesday, 12. October 2010, 18:05
WhiteWolfSix wrote:To, na čo RedHawka navádzaš nie je nevedomé, náhodné skenovanie ale vedomé a cielené skenovanie, čo považujem za neetické. A presne o tom som hovoril.
Plne suhlasim, Odpoved som dal prakticku, vacsinou sa nezaoberam "nahodnym skenovanim"
-

RedHawk
- VIP

-
Users Information
- Group: VIP
 - Images: 0
-
by KAROL » Wednesday, 13. October 2010, 10:33
Hm, chalani asi máte pravdu - držíte si odstup. No tak asi som "iný", myslel som, že keď padla konkrétna otázka, dám konkrétnu odpoveď. Nepovažoval som to za neetické v tej chvíli... Budem sa kontrolovať.. P.s. ak som na niekoho z Vás reagoval tak, že Vám to bolo hm moc priame je to tým, že som priamy, nie že by som chcel niekoho podpichovať, to viem úplne inou cestou a v inej "pare".. 
-

KAROL
-
Users Information
- Group: Registered users
-
-

lady miracle
-
Users Information
- Group: Registered users

-