Očkovanie áno či nie

Diskusie o rôznych alternatívnych liečebných systémoch

Moderator: vilcakul

Forum rules
V tejto sekcii môžete konzultovať svoje zdravotné problémy. Každý problém bude mať svoju samostatnú tému. V jednej téme môže riešiť svoj problém len jeden človek. Názov témy musí byť čo najvýstižnejší a tak témy s názvami ako Pomoc, Help a pod., môže moderátor sekcie bez vyzvania uzamknúť. Po vyriešení problému téma dostane do názvu označenie [Vyriešené], bude zamknutá, no zostane prístupná pre čítanie.

Táto sekcia nie je náhradou riadnej zdravotnej starostlivosti a preto akékoľvek postupy vykonávate na vlastnú zodpovednosť!
Keywords for this topic
som, ako, sám, zdravý, pri, keď, očkovanie, seba, pokiaľ, človek, toto, nejaký, ale, áno, tejto

Re: Očkovanie áno či nie

Postby QUETZALCOALT » Friday, 01. October 2010, 22:03

Pravda je, že o homeopatii toho moc neviem. Nepracujem v tejto oblasti, ani sa o ňu nezaujímam. Moje otázky vyzneli skôr ako otázky. Vďaka za odpoveď. Sám mám s homeopatiou niekoľkonásobnú skúsenosť ako pacient / pokusy /, skúšal som to najmenej 6x keď som bol chorý, nezabralo mi to ani 1x. Skôr som tým príspevkom myslel, že aj výrobcovia Acylpirínu pri jeho objavení a uvedení na trh tvrdili našim babkám o zázraku a až dnes sa dozvedáme o kontraindikáciách, a že ich je teda požehnene... Nejaký obdobný pocit vo mne evokuje to Hanemanovo "božské pneuma". Kde máš záruku, že sa to nemôže stať aj s touto radou prípravkov?
Dobre si uvedomujem vodu ako najmocnejší informačný kanál na prenos. Ale ak je zloženie a podstata homeopatík taká ako si uviedla vyššie, nebolo by od veci zaobstarať si dostatok vody, dať ho nabiť cez polodrahokamy/kryštále, vysloviť pri tom magickú formulku že napr. vypitím tejto si prinavraciam zdravie a uveriť tomu a je všetko OK? Predpokladám že poznáš placebo efekt. Z môjho pohľadu je toto najlacnejšie riešenie, vie si ho každý pripraviť sám, nepchá do seba nič čo mu "naordinuje" nejaký dobrák a je zdravý. Mal som na mysli, že toto by sme mali učiť naše deti. Nech ti hocikto prepíše čokoľvek, pokiaľ z nejakého dôvodu človek nechce vyzdravieť, nepomôže žiaden prípravok, môže nastať zlepšenie ale rezistencia je len otázkou času. Pokiaľ chce byť človek zdravý, urobí si to sám pre seba a je zdravý. Jasne že tu nehovorím že keď budem potrebovať neurologickú operáciu, tak si otvorím lebku..
:smt024
QUETZALCOALT

Vylúčení

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby divoska » Saturday, 02. October 2010, 04:30

nic v zlom, ale problem ludi je ze si myslia ze bez akejkolvek znalosti im staci naordinovat si homeopaticky liek podla priznakov a toho co je volne dostupne v beznej lekarni. to ani z daleka nefunguje. pokial vsak mas svojho homeopata, prejdes kompletnym vstupnym "vysetrenim" a on ta spozna, da ti na vsetko liek podla tvojich individualnych problemov a osobnosti, ci vlastnosti. ak to tak mozem povedat /odbornici opravte ma/. moja homeopaticka hovori ze dvom chlapom by na chrapanie dala 2 rozne lieky pretoze u kazdeho je pricina inde. je ine vziat si po vlastnom uvazeni valetol a cakat kym zaucinkuje a je ine vziat si po vlastnom uvazeni homeopatikum ktorych je yx ypsilon v roznej sile a cakat ze zaucinkuje. hlavne ak pricina kasla alebo choroby je niekde uplne inde ako samotny kasel. a financne je homeopatia pre farmaceuticky priemysel absolutne nezaujimava lebo je lacna jak slak /tiez som si kedysi myslela ze to je drahe kym som nezistila kolko stoji jedna tuba -priemerne 2 eura a ako dlho vydrzi a ze sa da aplikovat v roznych obdobiach na rozne veci/. preto ju zavrhli uz v minulom storoci. co koho po tom ze funguje, neprinasa to zisk..
a homeopatia nie je placebo. pretoze to by bolo aj pri beznych liekoch ktore by mali zarucene fungovat. a ak ti nefunguju, a problem sa zhorsuje tak ani placebo nepomaha ;)
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Postby GigiViera » Saturday, 02. October 2010, 18:25

aj Tvoj sposoby myslenia je sucastou Tvojej konstitucie. Ty tvrdis ze si mas vo vsetkom pomoct sam, a to moze byt symptom, suvisiaci s nejakym mentalnym alebo emocionalnym blokom. Ak nevies co presne mas odstranovat, ako naprogramujes tu vodu? preco nemozes prijat ze to nie je to iste? Zdravie- co si pod tym predtasvujes? ze ta prejde chripka? alebo aj flexibilitu myslenia? Vyrovnanost v emociach? a co to vlastne je? ak nemas siroke vnimanie tohto pojmu, mozno si naprogramujes ciastocne "zdravie" ale to nie je to iste.
Cloveku boli dani ini ludia- aj homeopati- na to, aby videli na nom to, co sam na sebe vidiet nemoze. Keby sme jeden druheho nepotrebovali, asi by sme zili kazdy sam v nejakej jaskyni. AJ prijat fakt, ze nemozem si vo vsetkom pomoct sam, a svoj hlboky vyznam. Na tie podozrenia sa mi reagovat nechce, acylpyrin nie je to iste ako homeopatia.
Image
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili.
http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
GigiViera

VIP

Users Information

Previous