cannabis indicaModerator: vilcakul
Keywords for this topic
cannabis, indica, lieci, cukru, hladinu, neduhov, vela, znizuje, stadia, olejovy, extrakt, vsetky, rakoviny
10 posts
• Page 1 of 1
cannabis indicaolejovy extrakt z cannabis indica lieci vsetky stadia rakoviny, znizuje hladinu cukru a lieci vela neduhov.
Re: cannabis indicahm, to je odvazne tvrdenie. Mas k nemu nejake zdroje alebo iba svoju lasku k marihuane?
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: cannabis indicaVšetky štádiá rakoviny?
A čo amputované končatiny? Tie pri potieraní dorastú? ... a mozog? ![]()
Re: cannabis indicaZakomplexovane dievky už nemusia chodiť na plastiku. Potrú hrudník a je to.
A chlapci s malym onô tiež. Ešte aj taliansky spevák Drupi by sa mal ospravedlniť za jeho provokatívnu pesničku "Mamaleone". Už je tu čarovná vodička. ![]()
Re: cannabis indicaNa nudu asi nie. Píše olejový extrakt. To ani netuším ako sa to vyrába.
Re: cannabis indicaja mam z lekarne canabisovu vodičku na herpesy na ustach, a mama si ju dava na diasna. je to jedine,čo nam pomaha a lieči.
Som, aký som
Re: cannabis indicaja obcas pouzivam canabisovu kozmetiku. spokojnost. odporucam najma atopikom
tiez obcas jedavam canabisove semena - ovsem bez obsahu THC. chutia orieskopodobne. tiez som mala jedly canabisovy olej. zvlastny, ale zaujimavy konope ma rozne zdravotne ucinky a vyuzitia, ale pri liecbe rakoviny by som sa iba nan nespoliehala ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
10 posts
• Page 1 of 1