je to úúúžasné 

Cesnak medvedí - Allium ursinum L.Moderator: vilcakul
Keywords for this topic
img, bquu, annwin, gif, smilies, images, http, forum, cesnak, medvedí, allium, ursinum, xchat, úúúžasné, angel
31 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.SuaMi. kde, kde, kde???
Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.Ja viem, ale nepoviem...
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.ts
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.
Lindus, v trebisovskom mestskom parku ![]() Skutočné dobrodružstvo poznania nespočíva v hľadaní nových zemí, ale v schopnosti pozerať sa novými očami. Marcel Proust
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.SuaMi, dík, ale dalekoooooo
![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.No, tak kto je bližšie môže oprášiť metlu a priletieť
![]() Skutočné dobrodružstvo poznania nespočíva v hľadaní nových zemí, ale v schopnosti pozerať sa novými očami. Marcel Proust
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.Mám tiež úžasnú skúsenosť s cesnakom medvedím.Môjmu manželovi bol diagnostikovaný vysoký krvný tlak následkom stresu.Dostal kopec liekov,z ktorých som vôbec nebola nadšená.Mladý človek /40/ a už odteraz lieky.Zistila som si priam zázračné účinky tejto aromatickej rastlinky,pobrala som sa na ďalekú túru do okolia Kojšova,keďže som z Košíc a nazbierala som ho za dve igelitky.Presne podľa návodu som pripravila tinktúru a naordinovala,samozrejme sprvu popri liekoch na tlak, 3xdenne po 20 kvapiek.Ako tlak postupne klesal,zacali sme uberať z liekov.Najprv po štvrťkách a postupne sme sa dopracovali k perfektnému tlaku už len s polovičkou Diritononu ráno. Lieky mu tak zbytočne neničia pečeň a hlavne srdiečko sa nenamáha vďaka tejto úžasnej bylinke.Vyskúšajte,stojí to zato.
Re: Cesnak medvedí - Allium ursinum L.tinktúru z medvedieho cesnaku som užívala aj ja, fakt zázračná rastlinka.
31 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2