Hľadám bylinku...Moderator: vilcakul
Keywords for this topic
img, yzu, hľadám, bylinku, http, stenou, nazvat, forum, annwin, smile, gif, icon, smilies, images, trubicovity
48 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hľadám bylinku...myslim ze je tym skor myslene nieco ako v stenach creva /ak sa trubicovity tvar da nazvat stenou
Re: Hľadám bylinku...mně to vychází jako bolesti ve střevech, tak proč to ještě rozebíráte, vždyť je to jedno - měla by se vyzkoušet a pak by se uvidělo, na co je dobrá
Re: Hľadám bylinku...mne tiez, ale ako nemcinar som v tom videla odbornu vyzvu ake ty vidis v bylinkach a homeo
Re: Hľadám bylinku...no problém, já ji letos určitě vyzkouším na zuby, když už ji říkají "zubačka".
Re: Hľadám bylinku...nevedela som kam a nechcela som novú tému zakladať, len preto, aby som si takto vykríkla:
Milujem Liptov!!!![]() ![]() ![]() a že prečo? lebo je tu celá príroda opozdená a to, čo som nestíhala zbierať, lebo som sa učila na prijímačky zbieram tu a teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: Hľadám bylinku...tak tomu se říká veget
![]()
Re: Hľadám bylinku...veď ani nám to nie je blízko, aj keď je pravda, že sa to s tebou nedá provonať.
tak ale na dovolenku sa nechodí za humná ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
48 posts
• Page 3 of 3 • 1, 2, 3