Povídat si s rostlinamiModerator: vilcakul
Keywords for this topic
povídat, rostlinami, chtěl, zkušenosti, zážitky, vyměňovat, kdo, někdo, dělá
6 posts
• Page 1 of 1
Povídat si s rostlinamiJe tu někdo kdo to dělá a chtěl by si vyměňovat zážitky a zkušenosti?
Re: Povídat si s rostlinamija sa im prihovaram, ked ich polievam (bytove rastliny). alebo ked ich zabudnem poliat a slubujem im, ze zajtra pride ich cas
moj tatuso so svojimi bytovymi rastlinami vedie omnoho dlhsie rozhovory. a tvrdi, ze preto su take fesne. v zivote som ho nevidela hnojit ich. je aj casto v lese, ale tam skor ako on vravi "potichu nasava atmosferu" ale to asi nie su typicke rozhovory s rastlinami ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Povídat si s rostlinamiPekná téma...
pokosiť trávnik keď je tam rozkvitnutý akýkoľvek kvietok, bála som sa že dévovia kvietkov nebudú mať kde ísť, dcérka mi potom vysvetlila, že oni potom prejdú do iných, aby som to tak neprežívala, ale stále mi je ľúto odtrhnúť len tak akýkoľvek kvet... Najviac sa mi páči, keď sa manžel rozpráva s Maracujou a dohovára jej, že sa nesmie chytať záclony...je to milé...
Re: Povídat si s rostlinami
podarene ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
6 posts
• Page 1 of 1