ale ked už lastovičník nebol, tak neboli ani bradavice. takže som neriešila ani tinktúru

Vlaštovičník větší - Chelidonium majusModerator: vilcakul
Keywords for this topic
img, forum, http, chelidonium, vlaštovičník, annwin, ani, gif, smilies, images, majus, větší, nebol, tak, lastovičník
29 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusmy sme potierali čerstvým a priznám sa, že nie pravidelne a už vôbec si nepamätám, ako dlho to trvalo.
![]() ale ked už lastovičník nebol, tak neboli ani bradavice. takže som neriešila ani tinktúru ![]() Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusAle ako dlho,kedy sa prejavy-po akom čase,ako sa prejaví účinok lastovičníka.
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusja čo si pamatám, švagor si to natieral každý deň čerstvou šťavou - asi raz denne, bradavice sčernali a postupne odpadli, už sa mu nevrátili.
Láska je viac než len byť otvorený trápeniam iných. Láska je aj zrelosť žiť s vedomím, že nemôžeme urobiť nič, aby sme ich od ich trápenia oslobodili. http://vierasimkovicova.blog.sme.sk/
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusja som premýšľala, kam budeme chodiť na lastovičník, lebo na miestach kde rástol už nie je a on nám potvorka vyrástol rovno na pivnici na dvore
máme ho plno a poctivo natierame bradavičku každý deň
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusTak ne nadarmo se říká, že bylinky rostou vždy tam, kde je jich třeba!
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusAnastázia radí chodiť po pôde, kde bylinky budú rásť naboso
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majusHeni je to tak, zem vie vycitit potreby
Re: Vlaštovičník větší - Chelidonium majus preto mi na záhrade tak krásne zakvitol harmanček...už máme za sebou aj prvý zber...Priťahujete to, na čo väčšinou myslíte, bez ohľadu na to, či ste
si týchto myšlienok vedomí, alebo nie. Tam leží pes zakopaný.
29 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2