YamyModerator: vilcakul
Keywords for this topic
img, yamy, ybiuuc, asi, biggrin, icon, gif, vybrat, toho, treba, smilies, annwin, vsetko, naraz, nie
33 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Yamyno, tak to práve neviem... skús napísať RNG-ovi
a keď sa dopátraš odpovede, tak by si to mohla dať aj sem, aby sme vedeli aj my ostatní ![]() ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Yamyehm, wĺčko, ty sa nezdáš, nie nadarmo si ty adminom
![]() mňa to vôbec nenapadlo ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Yamylucianna: Je to ľahšie pýtať sa ho priamo tu, než sem potom vkladať pre ostatných prepis rozhovorov s ním.
![]()
Re: Yamyveď práve... len či sem k nám príde
![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: YamyBez pozvania asi ťažko.
A keď nepríde, nevadí, asopň ste to skúsili.![]()
Re: YamyNo neviem neviem,lebo teraz v tej Amerike maju uplne iny cas ako my v Europe...takze RNG teraz pravdepodobne spi,alebo sa mylim?Ale s tym jamom je to tak ako pisala lucianna,to davkovanie sedi (co som zistila) a nie je problem to brat dlhodobo aj niekolko rokov,ak problemy pretrvavaju....len aby bol dostupny vsetkim ktori ho potrebuju.
![]()
Re: Yamy
Netreba si vyberať, všetko naraz a dlhodobo; leda ak sa niečo nedá obstarať. Mám dlhoročné skúsenosti s tabletkami Hormonatur ženy (yam a ine zložky), k tomu Fo-ti a pupalka; ked to užívam, je všetko O.K. ale vynechanie sa prihlási veľmi skoro potením a inými problémami (pupalka môže na čas chýbať, asi sa nahrádza inými olejmi);
33 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2