|
Naši predkovia ich používali, používame ich aj my
Moderator: vilcakul
Keywords for this topic
žen, šen, url, vmzxt, kľdr, http, www, sme, rozprával, som, najkvalitnejší, pestuje, severna, cesku, vyrovnat
by gibies » Wednesday, 11. August 2010, 21:45
silapoznania: už aj bratia Česi pochopili, že to s farmakami a preskripciou moc dlho nepotiahnu, tak zbožne obracajú svoj zrak tam, kde je rozum a tradícia prírodnej medicíny- na východ. Žen-šen je naozaj v rámci rozsahu a účinkov zaujímavý. Veľmi.Istý význam by som pripísala aj psych.podtónu, oni tomuto prípravku veria niekoľko tisícročí.Z generácie na generáciu.Čítala som štúdiu francúzskych lekárov, predpoklad že pharma sektor-výrobcovia budú existovať najneskôr do roku 2040, účinnosť všetkých registrovaných liekov klesá o 3-4% ročne, mimo antibiotík, tam je to neúmerne vyššie.Francúzi normálne schválili a bežia na tom už viac ako 4 roky, že im zdr.poisťovne preplácajú liečbu cez byliny, sú na to špecializované lekárne.Takže už aj Česi pochopili, že ak chcú prašule aspoň nejako dostať domov, nebudú robiť transfér na nejaké blbé vakcíny, ktorými si vykántria ten zbytok pracovne schopného obyvateľstva, ale doprajú mu aj radosť vo forme sexuálneho vzrušenia, žen-šen funguje na vitalitu aj po tejto stránke. Takže zhrňme to: Akcia 2 v 1 (zdravie a sex ), peniaze doma v zásobách všelieku. Ono tí bratia Česi nie sú až takí blbí. Ak sa toto podarí, sú to frajeri. 
-

gibies
- Vylúčení

-
Users Information
- Group: Banned users
-