Africký šamanizmus

Praktické skúsenosti so šamanstvom a šamanskými technikami, šamanská liečba, šamanizmus na Slovensku

Moderator: WhiteWolfSix

Keywords for this topic
sgf, img, gif, images, annwin, forum, šamanizmus, africký, http, smilies, ale, vyhovarat, icon, smile, vyznam

Re: Africký šamanizmus

Postby divoska » Wednesday, 14. November 2007, 08:37

nie si, moj drahy to hned okomentoval ze je to podfuk a natacali ho z takych uhlov aby to nebolo vidno Image ale tak no... nema vyznam vyhovarat Image
Image
lubim... teda som...
divoska

VIP

Users Information

Share on ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on MySpace

Postby ela1 » Wednesday, 14. November 2007, 12:07

pekné, len to vyzerá, akoby doňho vstúpil nejaký duch. Ten šaman ešte k tomu vyzeral, ako niečím trpel a ledva dýchal. A podľa mňa aj vedel, že ho niekto bude natáčať.
ela1

Users Information

Postby kiko » Wednesday, 14. November 2007, 15:08

Lada wrote:
kiko wrote:Zaujímavé. Ale nechápem celkovej podstate toho videa, prečo sa nechal natáčať? ...

a možno ani nevedel že ho natáčajú Image. Myslím si keby to bolo predstavenie tak by tam bolo viacej prof. osvetlenia Image

To je celkom diskutabilné. Image Podľa môjho názoru vedel že ho natáčajú, keď tam okolo neho tuším prebehol aj nejaký ten fotograf či kameraman či čo to bolo. K tomu osvetleniu. Kebyže som poverený natočiť kúsok afrického šamana, tak to s osvetlením určite moc nepreháňam. Jednak bohviejaké podmienky tam na to natáčanie boli, možno si to vyžadoval sám šaman, možno aby to malo svoju atmosféru.

Myslím si ale, že tu môžme ozaj o tom len diskutovať a teoretizovať, na nič neprídeme. Iné je pozrieť si to vo videu, iné naživo. Image Ja osobne si na toto video moc názor neutváram, nemám prečo. Určite by som to bral ale inak kebyže som pri tom.
kiko

Users Information

Postby Lada » Wednesday, 14. November 2007, 17:15

kiko wrote:Myslím si ale, že tu môžme ozaj o tom len diskutovať a teoretizovať, na nič neprídeme. Iné je pozrieť si to vo videu, iné naživo. Image Ja osobne si na toto video moc názor neutváram, nemám prečo. Určite by som to bral ale inak kebyže som pri tom.

Image, však práve. To video je tu aj tak len pre zaujímavosť (aspon mám z toho taký pocit) a nie pre to aby tu niekoho presviedčalo. Ja tiež neviem čo si mám o tom myslieť a tak si radšej nič nemyslím Image
Image
Lada

VIP

Users Information

Previous