můj pohled na šamanismusModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
jak, tom, vědět, pátrat, jestli, budeš, tvoje, dříve, potom, proberem, bavili, jsme, prosím, duše, vznikla
Tiež mám ten dojem, aj keď myslel som si, že si schopný "prohlédnout všechny rámce a filtry a dostat se za ně". Čo sa týka toho druhého, zatiaľ to nie je "môj business" po tom pátrať. Keď príde ten správny čas, dozviem sa, čo potrebujem. ![]()
Dusou, karell, samotnou Dusou a jej 'vlastnostami' ![]()
Karellight Tiež som sa zaoberal, podobnými vecami ako ty. Lenže s odstupom času mi to pripadá smiešne Veľa energie som sústredil týmto smerom "ako veci fungujú" a podstata mi zatiaľ unikala. Miesto toho, aby som sa radoval, užíval si tieto veci a využíval ich na napredovanie som zisťoval, prečo to tak vlastne je, kto za tým všetkým stojí a prečo sa rozhodol práve takto a nie inak. No a potom som sa dostal tam, že z každej novej otázky sa vynárali daľšie dve nové. Rozumieš? A tak som si povedal, miesto toho, aby som zisťoval prečo je nebo modré a tráva zelená, radšej vybehnem s priateľmi do prírody, deku rozprestreme na rozkvitnutú lúku pod modrou oblohou a spravíme si piknik. Jednak si v príjemnom prostredí s ľudmi blízkymi tvojmu srdcu a jednak sa môžte príjemne porozprávať Preto radšej vychutnávam prítomnosť okamihu, ako skúmať, prečo ten okamich prišiel a kto ho sem asi za akým učelom poslal ![]()
![]()
Je to skutočne dôležité? Ak áno, tak prečo? Osobne si myslím, že nik nič neurčuje, ale duša si sama dobrovoľne volí svoje poslanie.
karellight:
pri hladaní svojich odpovedí ti možno pomôže táto stránka: Manifest Svrchované jednoty Prajem Ti, aby sa ti darilo poznať to, po čom tvoja duša prahne. ![]()
'situace si to vyžaduje...'
situace je v celku vazna, zda se ze vaznejsi jako pri stvoreni sveta. hold, nekdo vtedy neco zanedbal. a my to musime tady ted prediskutovat a uvest veci na pravou miru. to je nase poslani. zdravi vesmirni lide. ahoj. ![]()
jelikoz zacina na kozmicke urovni prituhovat - nebo jenom tady v blavje? - mame pro vas velice dulezite sdeleni - ramadanite je jenom slupka kterou vyuzivame pro do stredniho sveta vteleni.