kiko wrote:Otázka: čo to tam je na konci paličky?
Na konci je "tlmic" uderu, nieco aby si neposkodil kozu na bubne.
Byva z roznych materialov
Navodenie šamanského stavu vedomiaModerator: WhiteWolfSix
Keywords for this topic
aih, navodenie, vedomia, konci, šamanského, stavu, img, quote, tlmic, uderu, nieco, aby, bubne, roznych, materialov
98 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Navodenie šamanského stavu vedomia
Na konci je "tlmic" uderu, nieco aby si neposkodil kozu na bubne. Byva z roznych materialov
Toš som už od prírody tvor zvedavý ![]()
Jaj takže tak, okej chápem dík ![]()
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiakedze som jesitny tak hned davam finalnu podobu mojho bubna.
Ako sme sa spolu dohodli dostal peknu kresbu Manage Attachments:
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiastredny horny a dolny svet. sileve zvery a sprievodcovia a ucitelia a aj red tam dade je isto.
Hiolo ka pali kū, nahā ka pali pa´a.
Pevný zráz sa prepadá, mohutné bralo sa láme.
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiajeej, red, to som ani netusila, ze si bubon mozes malovanim skraslit
vyzera to super cim si to maloval? a je to tetovanie trvale? ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Presne tak
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiaLucianna je to pigmentovy tus / atrament.
Malo by to byt trvale a je to na prirodnej baze:)
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiared, dik, uvidim, na com (vseobecne) sa so mnou dohodne moj bubon
kazdopadne na mojej nedelnej samanskej ceste ma moje silove zvery "dotlacili" ku kupe bubna (ona to vobec bola cesta nesmierne zaujimava...) kedze sa mi zatial nepodarilo zohnat si nahravku samanskeho bubna, na cesty pouzivam hemi-syncove cedecko spirit gathering (konkretne 8-minutovu skladbu #3 - tu tocim furt dokola) ![]() Nesmiem sa báť. Strach zabíja myseľ. Otočím sa k nemu čelom. Dovolím mu, nech prejde okolo mňa a skrze mňa. A keď bude preč, obzriem sa za ním vnútorným zrakom. Uvidím cestu, ktorou šiel. Ale nič tam nebude. Iba ja. (Duna >>)
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiaNo ja som v utorok cestoval kvoli bubnu
Ako previest na to kresbu nie je problem popripade ti viem odliat trochu z tusu
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiaAfricke bubny z europskych drevin? Z čínskej kože, farbena juhoameričanmi a šitá vietnamcami? Tomu sa vravi medzinarodna spolupraca
![]() ![]() ![]()
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiaTo je Fairtrade
S kazdeho kontinentu nieco
Re: Navodenie šamanského stavu vedomiamnohe tie kombinacie co si vymenoval su neni ani pripadom hentej stranky tak neviem naco si narazal. A ten princip MADE IN napr DE a cast je vyrobena v taiwane cast w cine funguje uz pekne dlho...takze asi polku veci co mas doma mas vyrobene tymto systemom ....
98 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5